darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Canto Bight

cantobight.jpg
Canto Bight
Szerző információk
Szerző(k):
  • Saladin Ahmed
  • Rae Carson
  • Mira Grant
  • John Jackson Miller
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2017 (eredeti megjelenés)

  • 2018 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 320
Általános információk
Idővonal: YU 34
Besorolás: Novelláskötet
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

 

A "Canto Bight" (eredeti cím: Canto Bight) egy négy novellát tartalmazó kánon könyv, amelyeknek szerzői Saladin Ahmed, Rae Carson, Mira Grant és John Jackson Miller. A könyv 2017 december 5-én jelent meg elsőként a Del Rey kiadó gondozásában.

Fülszöveg


"Üdvözöljük Canto Bightban, ahol egzotikus idegen lények, és leendő nagymenők tesznek kockára mindent annak érdekében, hogy vagyonokat keressenek. Vessük bele magunkat ennek a csalással és veszéllyel teli városnak az éjszakájába, pillantsunk be a Star Wars: Az utolsó Jedikben látható, fényűző kaszinóba négy novellán keresztül:

Saladin Ahmed írásában egy becsületes kereskedő találkozik egy hivatásos bűnözővel, és az álomnyaralása hamarosan az elképzelhető legrosszabb rémálommá változik.

Mira Grant történetében álmok és tervek kerülnek összeütközésbe, amikor egy felbecsülhetetlen értékű bor eladása élet-halál küzdelemmé alakul.

Rae Carson novellájában egy alkalmazott belekeveredik Canto Bight elitjének cselszövéseibe, ám a régi szokásoktól nehéz megszabadulnia...

John Jackson Miller elmeséli nekünk, hogy milyen az, amikor egy leégett szerencsejátékosnak egyetlen esélye van arra, hogy megfordítsa a szerencséjét – csak annyit kell tennie, hogy túlél egy őrült éjszakát...

Canto Bightban mindenki kedvére szórhatja pénzét, ide még nem értek el a zűrzavarba és háborúba süllyedő galaxis problémái. Az álmok itt valósággá válhatnak, és mindig, mindenki nagyban játszik. A fényűzés mellett azonban elkerülhetetlenül megjelenik a sötétség is..."

A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000