darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Battlefront II: Inferno osztag

infernoosztag_cover.jpg
Battlefront II: Inferno Squad
Szerző információk
Szerző(k): Christie Golden
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2017 (eredeti megjelenés)

  • 2017 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 347
Általános információk
Idővonal: YU 0
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Ha valaki a Birodalmat akarta szolgálni, hallgatólagos elvárás volt vele szemben, hogy képes legyen uralni az érzelmeit. És ebbe nem fért bele sem a lelkesedés, sem az őrjöngés, a káröröm, vagy a siránkozás - ámbár a hideg düh alkalomadtán, bizonyos körülmények között elfogadható reakciónak számított.

A "Battlefront II: Inferno osztag" (eredeti cím: Battlefront II: Inferno Squad) egy kánon regény, amit Christie Golden írt és 2017 július 25-én jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában. A történet a birodalmi Inferno osztagot követi nyomon, akiknek célja a legendás Saw Gerrera megmaradt szabadságharcosainak felkutatása, az első Halálcsillag elpusztítását követően. A történet előzményként szolgált a Star Wars Battlefront II videojátékhoz.

Fülszöveg


"A Halálcsillag terveinek szégyenletes ellopása, s az űrállomás megsemmisítése után a Birodalom védekezésre kényszerül. De nem sokáig...
A megtorlások sorát egy elit katonákból álló alakulat, az Inferno osztag kezdi meg, mely azt kapja feladatául, hogy kutassa fel és semmisítse meg a legendás Saw Gerrera szabadságharcosainak maradékát. Ezek a fanatikus ellenállók továbbra is egykori vezérük szellemiségét követve vívják harcukat a Birodalommal, s ebben a küzdelemben számukra semmilyen ár nem lehet túl magas, és semmilyen veszteség sem elviselhetetlen. Az Inferno osztag tagjai beépülnek közéjük, hogy belülről bomlasszák szét az árnyak közt tevékenykedő szervezetet. S miközben versenyt futnak az idővel, a küldetésük is egyre veszélyesebbé válik: akár egyetlen rossz lépés is végzetes lehet. A kérdés csupán az, hogy meddig mehet el az Inferno osztag, hogy megóvja a Birodalmat?"

A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000