darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Az Erő nyomában

star_wars_az_ero_nyomaban_31529058_1200x630.jpg
Force Collector
Szerző információk
Szerző(k): Kevin Shinick
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2019 (eredeti megjelenés)

  • 2020 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 310
Általános információk
Idővonal: YU 31
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]

Kánon

 

Az Erő nyomában egy kánon ifjúsági regény Kevin Shinick tollából. A Star Wars: IX. rész: Skywalker kora filmet felvezető kiadási program részeként 2019. október 4-én adta ki az Egyesült Királyságban az Egmont UK Ltd., az amerikai kiadás 2019. november 19-én kapott napvilágot a Disney–Lucasfilm Press gondozásában.

A regény néhány évvel a Star Wars: VII. rész: Az ébredő Erő eseményei előtt játszódik, és a Karr Nuq Sin nevű karaktert kíséri nyomon, ahogy felfedezi kapcsolatát az Erővel.

Fülszöveg


"Karr látszólag átlagos életet él: iskolába jár, segít a szüleinek a családi vállalkozásban, és szereti a gyors siklókat meg a droidokat. Ám a fiúnak van egy titka: amikor megérint bizonyos tárgyakat, szörnyű fejfájás tör rá, és elveszíti az eszméletét. A fájdalommal együtt pedig néha látomások is gyötrik – általa soha nem látott teremtményeket és helyeket pillant meg. Szülei attól tartanak, hogy titokzatos betegség támadta meg Karrt, nagyanyja azonban meg van róla győződve, hogy látomásai az Erőtől származnak. Csakhogy sok év telt el azóta, hogy bárki is hallott volna az utolsó Jediről, Luke Skywalkerről. Vajon élnek-e még valahol Jedik, akik segíthetnek Karrnak, hogy megtanulja használni a képességeit? Létezik-e még bárki, aki hajlandó mesélni neki arról, hogy mi történt a Jedikkel? Vagy az Első Rend felemelkedésével párhuzamosan végképp elenyészett az emlékük? Amikor a nagyanyja meghal, és a szülei egy távoli iskolába akarják küldeni, Karr úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a sorsát. Maize, a meggondolatlan és szeszélyes lány, valamint RZ-7, a hűséges droid társaságában megszökik otthonról, és beleveti magát a nagyvilágba, hogy megismerje az igazságot. Kalandjai során beutazza a galaxist, és a reméltnél is többet tud meg a Jedikről, és arról, hogy hol van az ő helye az Erőben…"

A Szerző: owokaleyo1992

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000