Az elveszett Sith törzs

azelveszettsithtorzs.jpg
Lost Tribe of the Sith: The Collected Stories
Szerző információk
Szerző(k): John Jackson Miller
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2012 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 400
Általános információk
Idővonal: YE 5 000 - YE 2 975
Besorolás: Novelláskötet
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendák

Ahogy a régi mondás tartja: az idő olyan, mint egy szerető. Egy Sith-szerető. Örökké kísért, azután hátba szúr, és hagyja, hogy magányosan haldokolj.

"Az elveszett Sith törzs" (eredeti cím: Lost Tribe of the Sith: The Collected Stories) John Jackson Miller által írt eBookok gyűjteménye. Az eredeti kiadás tartalmaz egy térképet a Keshről és 2012. július 24-én adták ki.

A gyűjteményes kötet tartalmazza az eredetileg eBook-ként megjelent 8 kötetet (Szakadék, Égjárók, Eszményképek, Megmentő, Purgatórium, Őrszem, Panteon, Titkok) valamint a kilencedik (Minden démonok összessége) novellát. Magyarul eredetileg Legendák felirat nélkül jelent volna meg, ahogy az jobbra látható.

Fülszöveg


"Ötezer évvel a Yavini csata előtt egy bányászati küldetést végző Sith csatahajó, az Omen lezuhant egy mindentől elszigetelt, ismeretlen helyen. A hajótörést szenvedett Sitheknek nem volt más lehetőségük, mint felderíteni a bolygót. Kegyetlen kihívásokkal kellett szembenézniük; halálos járvány és vad ragadozók fogadták őket. Ám ez csak az első fejezet a Sithek küzdelmeinek történetében. Mindegyikük uralomra született, és kerüljön bármibe, be is akarta teljesíteni a sorsát. Nem volt kétségük afelől, hogy leigázzák a helyi őslakosokat és visszatérnek a csillagok közé, ahol a Galaxis uraivá válhatnak. Csakhogy az évek, sőt, az évezredek múlásával kiderült, hogy a Sithek számára nem a külső ellenségek jelentik a legveszélyesebb fenyegetést..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000