Ahsoka

ahsoka.png
Ahsoka
Szerző információk
Szerző(k): E. K. Johnston
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2016 (eredeti megjelenés)

  • 2016 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 332
Általános információk
Idővonal: YE 18
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Valószínüleg véletlen egybeesés volt, bár eleget látott már ahhoz, hogy tudja: a véletlen egybeesések és az Erő nem igazán illenek össze. Mindig volt valahol valamilyen fajta kapcsolat.

 Az "Ahsoka" (eredeti cím: Ahsoka) egy ifjúsági regény, melyet E. K. Johnston írt és a Disney-Lucasfilm Press adott ki 2016 október 11-én. A regény központjában Anakin Skywalker korábbi tanítványa, Ahsoka Tano áll és az ő életének feldolgozása, azután, hogy elhagyta a Jedi Rendet, egészen odáig, hogy a lázadás egyik segítője lett.

Fülszöveg


"Ahsoka azt hitte, hogy az ő háborújának már vége. De az igazi harc csak most kezdődik... Ahsoka Tano, Anakin Skywalker hűséges tanítványa valaha egész életét a Jedi Rend szolgálatának akarta szentelni. Egy megrázó árulás után azonban elfordult a Rendtől, hogy a saját útját járja. Úgy hitte, számíthat Anakinra és a többi Jedire, ha szüksége lesz rájuk. Ám a császár hatalomra jutásakor a Jediket könyörtelenül lemészárolják. A gyász és a bűntudat terhével küzdő Ahsoka teljesen magára marad. Egy távoli mezőgazdasági világon, a Raadán keres menedéket, de nem szökhet el a múltja elől. Amikor birodalmi csapatok szállják meg a Raadát, el kell döntenie, hogy részt vesz-e a harcokban, még ha ezzel el is árulja magáról, hogy Jedi. A döntései nagy hatással lesznek a körülötte élőkre és talán elvezetik őt valamihez, ami új reményt adhat az egész galaxisnak..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000