hagyatek_banner_1460x342_a.png

A végső dobás

vegsodobas_cover.jpg
Last Shot
Szerző információk
Szerző(k): Daniel José Older
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2018 (eredeti megjelenés)

  • 2018 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 370
Általános információk
Idővonal: YU 7
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

 

"A végső dobás" (eredeti cím: Last Shot) egy kánon regény, amit Daniel José Older írt és ami kapcsolódik a Solo: Egy Star Wars történet című filmhez. A regény 2018. április 17-én jelent meg a Del Rey kiadó gondozásában.

Fülszöveg


"Még a galaxis leggyorsabb hajója sem hagyhatja maga mögött a múltat...

Akkor:

A galaxis legveszélyesebb titkainak egyike: egy titokzatos adó, aminek a rendeltetése ismeretlen, de a megtalálásáért járó jutalom messze felülmúlja mindenki álmait. Ám a Millennium Falcon fedélzetén nem hétköznapi gazfickók utaznak. A Falcon csapata nem egyszer, hanem kétszer próbálja megszerezni a zsákmányt – először Lando Calrissian, aki még kanyargós pályafutása kezdetén jár, később pedig a fiatal és mohó Han Solo, hűséges másodpilótája, Csubakka segítségével. Csakhogy a készülék alkotója, Fyzen Gor, a zseniális és elvetemült bűnöző senkivel sem kíván osztozni. És Gor különösen ért ahhoz, hogy hogyan táplálja magában a haragot és a gyűlöletet, akár évtizedeken keresztül is...

Most:

Tíz év telt el azóta, hogy Han Solo utoljára találkozott Fyzen Gorral. Miután részt vett a Birodalom elleni sikeres lázadásban, feleségül vette az alderaani hercegnőt, és megszületett a fia, Han nem sokat gondol az őrült feltalálóra. Ám Lando váratlanul, éjnek évadján beállít hozzá, és közli vele, hogy Fyzen orgyilkosai üldözik. És ha Han nem segít, akkor Landóra és a bespini felhőváros lakóira biztos halál vár...

Az Új Köztársaság két leghíresebb gazfickója oly hosszú idő óta első ízben ismét együtt indul küldetésre, egy fiatal, tehetséges pilóta, és egy evok kódfejtő társaságában, de természetesen elkíséri őket Han legjobb és legszőrösebb barátja is, valamint egy vonzó nő, aki iránt Lando olyasmit érez, mint még soha, senki iránt.

Nagy és veszélyes utat kell megtenniük, és fel kell tárniuk a múlt titkait, mielőtt Gor, eszelős találmányát felhasználva mindörökre átformálja a galaxist."

A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000