A megtévesztés leple

amegtevesztesleple_cover.jpg
Cloak of Deception
Szerző információk
Szerző(k): James Luceno
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2001 (eredeti megjelenés)

  • 2014 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 342
Általános információk
Idővonal: YE 32
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

Van valami határozott célod, vagy csupán reméled, hogy beleütközöl valamibe, ami méltó a figyelmedre?

A megtévesztés leple (eredeti cím: Cloak of Deception) egy James Luceno által írt regény, amit a Del Rey kiadó adott ki 2001. május 29-én. A történet kevesebb, mint egy évvel a Star Wars I. rész: Baljós árnyak eseményei előtt játszódik. Az audió kiadás narrációját Alexander Adams mondja fel. Az angol puhafedeles változat tartalmaz egy 15 oldalas betekintést az Enemy Lines I: Rebel Dream kiadványba.

Fülszöveg


"A bürokrácia bénító hálójába keveredett, kapzsiságtól és korrupciótól fertőzött Galaktikus Köztársaságot a széthullás réme fenyegeti. A külső rendszerekben, ahol a zsarnoki módszereket alkalmazó Kereskedelmi Szövetség uralja a kereskedelmi útvonalakat, egyre nagyobb a feszültség. És a bajok tünetei immár a Magban is felbukkannak, amikor a Nebula Front nevű szervezet merényletet kísérel meg Valorum főkancellár ellen. Qui-gon Jinn és Adi Gallia Jedi mesterek ugyan megmentik a főkancellárt, de a Coruscanton élők nyugalmának egyszer s mindenkorra vége szakad.Valorum a problémák megoldása érdekében csúcstalálkozóra hívja az érintett feleket. Valószínűnek tűnik, hogy az elégedetlenek a rendezvény megzavarására készülnek, ezért a Jedik és a hatóságok nagy erőkkel vonulnak fel, hogy gondoskodjanak a biztonságról.

Ám a résztvevők közül csupán hárman tudnak a legnagyobb veszélyről, a Kereskedelmi Szövetség azon három tagja, akik szövetséget kötöttek egy titokzatos ismeretlennel. Amíg a három neimoidi megelégszik azzal, hogy mind több pénze lesz, és mind kevesebb gondja, addig Darth Sidious nagyszabású, félelmetes terveket szövöget..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000