A lázadás hajnala

alazadashajnala_kanon.jpg
Rebel Rising
Szerző információk
Szerző(k): Beth Revis
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2017 (eredeti megjelenés)

  • 2017 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 328
Általános információk
Idővonal: YE 13 - YE 0
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Jyn emlékezett egy tudományos kísérletre, amit az anyjával végzett a Lah’mun. Savat öntöttek lúgba, aztán megfigyelték, hogy a keverék hogyan bugyborékol és sistereg. A Birodalom volt a sav, a felkelők a lúg. Külön-külön tűrhetően elvoltak. De amikor találkoztak, annak káosz, pusztulás és halál lett a vége.

"A Lázadás hajnala" (eredeti cím: Rebel Rising) egy kánon regény, amit Beth Revis írt és a fiatal Jyn Erso életét követi nyomon, egész a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című film eseményeinek kezdetéig. A könyv 2017 május 2-án jelent meg a Disney-Lucasfilm Press kiadó gondozásában. A regény nem tévesztendő össze A. C. Crispin új Han Solo-trilógiájának zárókötetével.

Fülszöveg


"Jyn Erso nyolc éves, amikor meggyilkolják az anyját, míg az apját elhurcolják, hogy a Birodalom szolgálatába állítsák. Elveszíti a szüleit, de nem marad teljesen magára. Saw Gerrera veszi maga mellé, a férfi, aki a legszélsőségesebb eszközöktől sem riad vissza a zsarnoksággal szemben. Nem csak otthont biztosít Jynnek, hanem megtanítja mindarra, amire szüksége lehet ahhoz, hogy ő maga is harcba szálljon a Birodalom ellen.

Jyn az elnyomás elleni küzdelmnek szenteli az életét, és hűséges társa lesz Saw-nak, de egyre veszélyesebb helyzetbe kerül. Felvetődik benne a kérdés, hogy Saw katonájaként meddig lesz képes elmenni. Miután egy korábban elképzelhetetlennek tartott árulással kerül szembe, ki kell találnia, hogy valójában miben hisz és ki az, akiben megbízhat..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000