A közelgő vihar

akozelgovihar.jpg
The Approaching Storm
Szerző információk
Szerző(k): Alan Dean Foster
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2002 (eredeti megjelenés)

  • 2017 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 299
Általános információk
Idővonal: YE 22
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

Tudod, ha nincs is sok állandó tényező ebben a galaxisban, néhány azért csak akad. Ilyen a fény sebessége, a muonok mozgása, és a politikusok vonakodása, amikor valamiért felelősséget kellene vállalniuk.

A közelgő vihar (eredeti cím: The Approaching Storm) egy legendákba tartozó regény, amit Alan Dean Foster írt és amit 2002. január 29-én adott ki a Del Rey kiadó. A szerzőnek ez volt az első Star Wars regénye az Erőpróba óta.

Fülszöveg


"Palpatine szenátort kancellárrá választották, hogy megmentse a galaxist a széthullástól, azonban a Köztársaság mégis hanyatlik...

Egy apró, ám stratégiailag annál fontosabb bolygó egyik befolyásos hatalmi frakciója arra készül, hogy csatlakozzon a függetlenségi mozgalomhoz. A kancellár kérésére a Jedi Tanács két mestert – Obi-van Kenobit és Luminara Undulit – és tanítványaikat – Anakin Skywalkert és Barriss Offeet – küldi a helyzet stabilizálására.

Hogy teljesíthessék a feladatukat, a Jediknek közel lehetetlen kihívásokkal kell megbirkózniuk, furcsa idegenekkel kell összebarátkozniuk, és két hatalmas sereget is meg kell győzniük, miközben végig a nyomukban jár az ellenség, és mindent megtesz, hogy a küldetésük kudarcba fulladjon..."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000