A klónok háborúja: Külső űr

kulsour-cover.jpg
The Clone Wars: Wild Space
Szerző információk
Szerző(k): Karen Miller
Kiadvány információk
Kiadó(k): Pro-Team Kht.
Megjelenés:
  • 2008 (eredeti megjelenés)

  • 2009 (magyar megjelenés)
Kötés: Keménykötéses
Oldalszám: 309
Rész: 2/5
Általános információk
Idővonal: YE 22
Besorolás: Felnőtt regény
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Legendak

- Az Erő, talán még a Kiválasztott segítségével sem nyerheti vissza az egyensúlyát - fejezte be nagy nehezen.

A klónok háborúja: Külső űr (eredeti cím: The Clone Wars: Wild Space) című regény Karen Traviss regénye, amit 2008 július 26-án adott ki a Del Rey kiadó. A regény a hasonló című animációs TV film könyvadaptációja. A történet Anakin Skywalker és Ahsoka Tano első találkozását meséli el.

Fülszöveg


A regény hátsó borítóján olvasható szöveg

"A Klónok háborúja robbanásszerűen terjedt szét a galaxisban, ahogy a köztársasági erők és a szeparatisták megpróbáltak felülkerekedni egymáson. De miközben a jedi tábornokok fáradhatatlanul küzdöttek, hogy legyőzzék Dookut és lázadóit, Palpatine főkancellár saját sötét terveit szövögette."

A regény védőborítóján olvasható fülszöveg

"A szeparatisták alattomos rajtaütést hajtottak végre a Coruscanton, Obi-van Kenobi megsebesült a csatában, és azt javasolta, hogy Anakin Skywalker és újonc padavanja, Ashoka induljanak kockázatos bevetésre Grievous generális ellen. Ám amikor Bail Organa szenátor olyan rendkívüli információ birtokába jut, mely a Köztársaság javára fordíthatja a háború menetét, a jedi mester vele tart egy a Peremvilágokon is túl lévő, isten háta mögötti bolygóra, hogy megbizonyosodjon a tényekről. Amit viszont Obi-van nem sejt, hogy egy halálos csapdába sétálnak, amit Palpatine állított számukra... és amelyből megmenekülni esélyük sincs.

Ez az izgalmas kaland, mely az egész estés Star Wars: A Klónok háborúja című animációs mozifilmre és a vadonatúj animációs TV-sorozatra épül, tele van meghökkentő fordulatokkal, melyek révén bepillantást nyerhetünk Obi-van, Anakin, Padmé, Yoda, Dooku gróf és más kedvenc Star Wars-szereplők lelki mélységeibe.

Karen Miller Vancouverben született, Kanadában, de Ausztráliában nőtt fel, Sydneyben, és jelenleg is ott él. Kora gyermekkorától író akart lenni, de erre csak valamivel később került sor. Míg erre várt, dolgozott közalkalmazottként, recepciósként, a lótenyésztésben, az önkormányzatnál, a reklámszakmában, a távközlésben, főiskolai tanárként, és vezette saját science fiction/fantasy/ krimi könyvesboltját. Azonnal beleszeretett a Star Warsba, amint meglátta a mozivásznon az első lehetséges alkalommal, amikor vetíteni kezdték 1977-ben. Ez a szerelem megmaradt egész életében. Ez idáig hat népszerű fantasy regényt írt, valamint két a Csillagkapu első sorozatához kapcsolódó regényt."

Vélemény


A Szerző: Kira


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000