hagyatek_banner_1460x342_a.png

A királynő árnyéka

A_kir_lyn_rny_ka.jpg
Queen's Shadow
Szerző információk
Szerző(k): E. K. Johnston
Kiadvány információk
Kiadó(k): Szukits Könyvkiadó Kft.
Megjelenés: 2019 (Angol és magyar nyelven)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 352
Általános információk
Idővonal: YE 32 - YE 19
Besorolás: Ifjúsági regény
Megrendelés: [Online...]

Kánon


"A királynő árnyéka" (eredeti cím: Queen's Shadow) egy E. K. Johnston által írt kánon ifjúsági Star Wars-könyv, amit a Disney–Lucasfilm Press adott ki 2019. március 5-én, és Padmé Amidala szenátorrá válásáról, valamint a szolgálólányairól szól a Baljós árnyak utáni években. 

Fülszöveg


"Miután lezárul a Kereskedelmi Szövetséggel folytatott háború, Padmé Amidala királynő lemond a Naboo trónjáról. Bár az uralkodás terhét levetette, a forrongó Galaxisban ő sem lel nyugalmat...

 

Padmé az új királynő kérésére szenátorként folytatja népe szolgálatát, ám a Coruscanton zajló politikai csatározások és ármánykodás alaposan próbára teszik a Galaktikus Szenátus fiatal tagját. Legjobb barátnője, Sabé siet a segítségére: hűséges udvarhölgyének közreműködésével Padmé egy időben két helyen is jelen lehet. Miközben a volt királynő a szenátusban küzd a Köztársaságért, Sabé a Tatuinra indul egy különleges küldetésre… Vajon az újdonsült szenátor képes lesz megvalósítani nemes terveit? Ehhez nemcsak a rátermettségében kétkedő politikusokkal kell szembenéznie, hanem a galaxis békéjét fenyegető sötét erőkkel is..."

A Szerző: owokaleyo1992

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000