darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

A Jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja

ajedifegyvere_cover.jpg
The Weapon of a Jedi: A Luke Skywalker Adventure
Szerző információk
Szerző(k): Jason Fry
Kiadvány információk
Kiadó(k): Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2015 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Keménykötetes
Oldalszám: 186
Általános információk
Idővonal: YU 0
Besorolás: Gyerekkönyv
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Luke elfintorodott. Néha arra gyanakodott, hogy akárki is programozta Threepiot, bizonyos etikett szabályokat fordítva installált a rendszerébe.

"A Jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja" (eredeti cím: The Weapon of a Jedi: A Luke Skywalker Adventure) egy ifjúsági regény, amely a Journey to Star Wars: The Force Awakens projekt részeként jelent meg. A könyvet Jason Fry írta és 2015 szeptember 4-én jelent meg a Disney-Lucasfilm Press gondozásában.

Fülszöveg


"EBBEN A TELJESEN ÚJ TÖRTÉNETBEN ISMÉT IZGULHATUNK LUKE SKYWALKERÉRT!

A cselekmény a Star Wars: Új remény és a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmek közötti időszakban játszódik. Luke egy rejtélyes bolygóra érkezik, ahol az Erő segítségével meg kell mentenie egy fiatal lány életét, és túl kell élnie a párviadalt, amit az új, korábban ismeretlen ellenfelével vív…

A történetben olyan fontos információkat is megtudhatunk, amelyek a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ című VII. epizód cselekményéhez szorosan kapcsolódnak."


A védőborító kihajtható fülein olvasható szöveg

"Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

A LÁZADÓ SZÖVETSÉGE pusztító csapást mért a rettegett Halálcsillagra, de a galaxis máig a polgárháborút nyögi. A birodalmi csillagflotta mindenhol üldözi a lázadókat.

LUKE SKYWALKERT, a Halálcsillagot elpusztító pilótát hősként ünneplik, miközben ő csakis azt keresi, hogy X-szárnyúja műszerfala mögül hol segíthet a szabadságharcosoknak, és miként szolgálhatja a Szövetséget.

Miközben a Vörös Osztag kötelékében repül, Luke mozgást érez az Erőként ismert rejtélyes energiamezőben. A farmerfiúból lett vadászpilóta elkezdi gyanítani hogy a sors egy másik ösvényt jelölt ki a számára...

Jason Fry többek között a The Jupiter Pirates című sorozat szerzője, de emellett több mint 30 olyan regény, novella és egyéb alkotás szerzője vagy társszerzője, melyek a messzi-messzi galaxisban játszódnak. Ilyen a Star Waras: The Essential Atlas és a négy részből álló Servants of the Empire sorozat. Brooklynban, New Yorkban él feleségével és kisfiával, valamint körülbelül egy tonnányi Star Wars-termékkel.

Phil Noto a Walt Disney Feature Animation cégnél dolgozott, ahol olyan filmekben vett részt, mint az Oroszlánkirály, a Pocahontas, A Notre-Dame-i toronyőr, Mulan, valamint a Lilo & Stitch. 2001-ben kezdte el képregényes karrierjét, amikor a DC Comics Birds of Prey című sorozatán dolgozott. Azóta számtalan projektben vett részt, többek között a Danger Girl, a Jonah Hex, a Bosszúállók, az Uncanny X-Force, az X-23, a The Infinite Horizon és legutóbb a Marvel Fekete özvegymunkálataiban."

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000