darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

A hercegnő, a kalandor és a párafarmer

ahercegn_akalandoresaparafarmer_cover.jpg
A New Hope: The Princess, the Scoundrel, and the Farm Boy
Szerző információk
Szerző(k): Alexandra Bracken
Kiadvány információk
Kiadó(k): Kolbri Gyerekkönyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2015 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Puhafedeles
Oldalszám: 331
Általános információk
Idővonal: YE 0
Besorolás: Gyerekkönyv
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

Amikor találkozol egy másik STAR WARS-rajongóval, mindig felmerül egy bizonyos kérdés. Mikor láttad először a mozifilmet?

A "Star Wars - A hercegnő, a kalandor és a párafarmer" (eredeti cím: A New Hope: The Princess, the Scoundrel, and the Farm Boy) Alexandra Bracken regénye, Iain McCaig illusztrációival, amely 2015 szeptember 22-én jelent meg az Amerikai Egyesül Államokban és 2015 november 10-én Magyarországon. A könyv elmeséli a Star Wars IV. rész: Egy új remény történéseit, illusztrált regény formájában, különös figyelmet fordítva Leia Organara, Han Solora és Luke Skywalkerre.

Fülszöveg


A könyv hátulján olvasható szöveg

"EZ A TÖRTÉNET IS ÚGY KEZDŐDIK, MINT SOK MÁSIK: RÉGES-RÉGEN... EGY MESSZI-MESSZI HELYEN, AMI A RAGYOGÓ CSILLAGOKON TÚL TALÁLHATÓ.

A Régi Köztársaság idején csillagrendszerek ezrei éltek együtt békében és jólétben, az ősi Jedi Rend védelme alatt. De a sötétség hulláma végigsöpört a galaxison, olyan megállíthatatlanul, hogy a legnagyszerűbb harcosok sem tudták feltartóztatni. A gonosz Birodalom lépett a Köztársaság helyére, az elnyomás árnyékként borult mindenre, és a fény lassan kihunyt a csillagok között.

Ez a könyv három olyan ember története, akiknek útjai keresztezik egymást - jókor voltak rossz helyen. Együtt be tudják bizonyítani, hogy többre képesek, mint azt elsőre gondolnánk róluk... Talán ők jelentik az utolsó reményt a galaxis számára."


A kihajtható füleken olvasható szöveg

"HÁBORÚ DÚL A GALAXISBAN.

Habár a Lázadók Szövetsége megnyert néhány csatát a Birodalom ellen, a remény lassan elhalványul. A birodalmiak készen állnak, hogy bevessék a valaha épített legpusztítóbb fegyvert: a Halálcsillagot. A lázadók utolsó reménysége egy három emberből álló különös szövetség: van közöttük egy hercegnő, egy kalandor és egy párafarmer...

Az elismert New York Times bestseller szerző, Alexandra Bracken úgy meséli el a Star Wars: Új remény című epizód történetét, ahogy még sohasem olvashattuk ezelőtt. A film bemutatója óta Leia hercegnő, Han Solo és Luke Skywalker neve mindenki számára ismerősen cseng. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer című kötet olyan mélységben mutatja be a három hős egymásra találásának és kalandjainak hátterét, ami teljesen új fénybe helyezi a jól ismert és kedvelt történetet.

ALEXANDRA BRACKEN a New York Times szerzőjének hírnevét a Darkest Minds trilógia alapozta meg. Arizonában született és ott nőtt fel, majd keletre költözve történelmet és angol irodalmat hallgatott a William & Mary Főiskolán, Virginiában. Jelenleg New Yorkban él, ahol könyvekkel teli lakásában épp keményen dolgozik a következő regényén. Minden lényeges információ megtalálható róla a www.alexandrabracken.com weboldalon, vagy a Twitter@alexbracken címen."

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000