hagyatek_banner_1460x342_a.png

A csempész futása - Han Solo és Csubakka kalandja

acsempeszfutasa_cover.jpg
Smuggler
Szerző információk
Szerző(k): Greg Rucka
Kiadvány információk
Kiadó(k): Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
Megjelenés:
  • 2015 (eredeti megjelenés)

  • 2015 (magyar megjelenés)
Kötés: Keménykötetes
Oldalszám: 192
Általános információk
Idővonal: YU 0
Besorolás: Gyerekkönyv
Megrendelés: [Online...]
Fórum: [Kibeszélő...]

Kánon

„Ha én nem törődöm a saját jóllétemmel, senki más nem fog széles e galaxisban, pajti” – mondta a férfi.

"A csempész futása - Han Solo és Csubakka kalandja" (eredeti cím: Smuggler's Run: A Han Solo & Chewbacca Adventure) egy ifjúsági regény, amely a Journey to Star Wars: The Force Awakens projekt részeként jelent meg. A regényt Greg Rucka írta és 2015 szeptember 4-én jelent meg a Disney-Lucasfilm Press gondozásában.

Fülszöveg


"EBBEN A TELJESEN ÚJ TÖRTÉNETBEN ISMÉT IZGULHATUNK HAN SOLÓÉRT ÉS CSUBAKKÁÉRT!

A cselekmény a Star Wars: Új remény és a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmek közötti időszakban játszódik. Han Solo és Csubakka egy titkos küldetésre indul a Millennium Falcon fedélzetén, miközben könyörtelen fejvadászok és egy fáradhatatlan birodalmi ügynök veszi üldözőbe hőseinket…

A történetben olyan fontos információkat is megtudhatunk, amelyek a STAR WARS: AZ ÉBREDŐ ERŐ című VII. epizód cselekményéhez szorosan kapcsolódnak."


A védőborító kihajtható fülein olvasható szöveg:

"Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

Dúl a polgárháború. A LÁZADÓK SZÖVETSÉGÉNEK hős harcosai minden eddiginél jelentősebb győzelmet arattak a Birodalom leghatalmasabb fegyvere, a HALÁLCSILLAG megsemmisítésével.

A felkelőknek azonban nincs idejük kiélvezni a diadalt. A gonosz Galaktikus Birodalom felismerte, mekkora fenyegetést jelent a lázadás, és most minden lehetséges információt felkutat a galaxisban, ami felhasználható a szabadságharcosok végleges elpusztításához.

Noha a yavini ütközetben ők mentették meg Luke Skywalker életét, a MILLENNIUM FALCON legénységének rövid együttműködése a lázadókkal a végéhez közeleg. HAN SOLO és CSUBAKKA abban reménykednek, hogy pénzjutalmukat átvéve rendezhetik egy régi tartozásukat...

Greg Rucka a New York Times elismert és díjnyertes alkotója. Számos képregényt készített, és több mint két tucat regényt írt. Portlandben, Oregon államban él szintén író feleségével, Jennifer Van Meterrel, és két gyermekükkel, Elliottal és Dashiell-lel. Először hétévesen utazott a messzi-messzi galaxisba. Azóta se tért vissza onnan.

Phil Noto a Walt Disney Feature Animation cégnél dolgozott, ahol olyan filmekben vett részt, mint az Oroszlánkirály, a Pocahontas, A Notre-Dame-i toronyőr, Mulan, valamint a Lilo & Stitch. 2001-ben kezdte el képregényes karrierjét, amikor a DC Comics Birds of Prey című sorozatán dolgozott. Azóta számtalan projektben vett részt, többek között a Danger Girl, a Jonah Hex, a Bosszúállók, az Uncanny X-Force, az X-23, a The Infinite Horizon és legutóbb a Marvel Fekete özvegymunkálataiban."

Vélemény


A Szerző: Kira

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000