Waititi Star Wars-filmje a régi trilógiát idézi majd

taika_waititi.jpg

Elég rég volt már, hogy bejelentették, A Mandalórin is dolgozó Taika Waititi saját Star Wars-filmet ír és rendez. A projekttel kapcsolatban új fejlemény azóta sincs, de azt rendre megerősítik, hogy továbbra is napirenden van, de még egy jó darabig várni kell rá. Waititit nemrég ismét kérdezték a tervezett Star Wars-projektjéről.

Noha a film témájáról nem volt szó, korábban a filmes annyit elmondott, hogy új tartalmat, új karaktereket akar alkotni, nem akarna ismert dolgokkal foglalkozni. A Skywalker-sagához való kapcsolódást ennek alapján el lehet felejteni. Úgy tűnik azonban, hogy hangulatában nem akar eltávolodni a korábbiaktól az író-rendező: ugyanis Waititi a friss interjúban arról beszélt, hogy azt szeretné, ha épp olyan élvezetet és szórakozást nyújtana a saját filmje, mint az eredeti trilógia részei, külön kiemelve A Birodalom visszavágot és A Jedi visszatért.

De egyúttal azt is elmondta, hogy nem sieti el a forgatókönyvírást, és nemcsak azért mert más projektjei is vannak. "Ez olyasmi, amit mindenképpen jól szeretnék csinálni" – fogalmazott.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo