Volt egyszer egy elkaszált Battlefront-reboot

bf_.jpg

A LucasArts-féle régi Battlefront-játékok még mindig klasszikus mérföldköveknek számítanak a rajongók körében, amik 2004-ben és 2005-ben kerültek bemutatásra. 2015-ben és 2017-ben pedig jött az Electronic Arts és a DICE közös munkája gyümölcseként az új Battlefront I-II, viszont a fejlesztésük leállításával új tartalmakat már többet nem kapnak, és nem igazán tűnik úgy, hogy harmadik részt is kapna a széria.

 

A LucasArts korábbi alkalmazottja, Celia Hodent felfedte, hogy tulajdonképpen elkezdtek dolgozni a népszerű Star Wars: Battlefront széria rebootján, ami majdnem megjelenést is kapott. Ez a felfedés a Twitteren kezdődött, hogy a God of War rendezője, Cory Barlog kifejezte kívánságát egy videójáték iránt a The Mandalorian alapján, mire Hodent az elkaszált Star Wars: 1313-ra hívta fel a figyelmét, ami megfelelne Barlog elvárásainak. Hodent mellékesen azt is elárulta, hogy a stúdió fejlesztése alatt állt egy Battlefront reboot, ami "sosem látott napvilágot". A volt alkalmazott azt is megjegyezte, hogy a játék már közel állt a teljes elkészüléshez is, és "szinte majdnem leszállítható állapotban volt."

Itt igazából felmerül az a kérdés, hogy bár nem derül ki tweetből, hogy mikorra készült volna el pontosan a reboot, de ha ennyire a végstádiumban járt már a játék, miért csak most került kiszivárogtatásra a dolog? Továbbá ezek után vajon várhatunk-e további részleteket a ki nem adott játékról, esetleg felvételek, koncepciós rajzok, kimentett pillanatképek, vagy egyéb információk formájában?

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo