Visszatérhet Qui-Gon a Kenobi-sorozatban?

quigon.jpg

Ahogy arról mi is beszámoltunk, készült egy amolyan "életrajzi" könyv a Skywalker-családról, A Family at War címmel. A napokban aztán egy ebből származó részlet indított el spekulációkat rajongói körökben.

A könyvben szó van Obi-Wanról is, hiszen fontos szerepet játszott a Skywalkerek történetében. Megemlítik azt is, hogy kapcsolatban állt halott Mesterével, Qui-Gonnal, és ennek kapcsán írták le a mondatot, am sokak figyelmét felkeltette:

10 évébe telt, de Obi-Wan végül is képes volt kommunikálni legkedvesebb barátjával, aki feltámadt a kozmikus Erőben.

Ez azért érdekes, mert Kenobi a III. részben szerzett tudomást egykori Mestere visszatéréséről, azaz éppen 10 évvel A Sith-ek bosszúja utánra tudtak elkezdeni beszélgetni. Azaz abban az időben, amikor az érkező Kenobi-sorozat játszódik (eredetileg a széria csak 8 évet ugrott volna, de a legutóbbi hivatalos bejelentés szerint 10 évvel a Jedik bukása után játszódik). Természetesen sokan úgy gondolják, hogy nem lehet véletlen egybeesésről van szó. A Qui-Gont alakító Liam Neesonon mindenesetre nem múlna a visszatérés, ő egyértelművé tette, hogy benne volna. És ugyan a szereplőgárda felfedésekor az ő nevéről nem volt szó, ez persze egyáltalán nem zár ki egy kisebb vendégszerepet.

Forrás: StarWarsNews

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darthvader Megjelenes Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo