728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Vélemény: Yoda titkos háborúja

Yodas-Secret-War.jpg

Jason Aaron képregényében Luke tovább olvassa Kenobi naplóját, melyben egy nagy harcos újabb próbatétel elé néz. Igyekeztem spoiler nélkül véleményezni. Ti mit gondoltok a képregényről?

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

3 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2018 okt 12 : 23:07
  Beküldte: SonOfMurglak

  Az SW sorozat képei tényleg nagyon felismerhetetlenek sokszor... De akkor már inkább az a stílus tetszik jobban, amilyen az Annualnak, a Leiás sztorinak van, mert az legalább nem is akar "filmszerű" lenni. Azok a fajta rajzok, amilyen itt a Yodás részeké, azért idegesítőek, mert realisztikusak akarnának lenni, de sokszor nagyon bénák... Jó lenne már rajzolót-váltani... 16 Valakit, aki képes olyan rajzokra, mint amilyen mondjuk anno a Sötét erők ébredése képregényé. Vizualitásában nekem a mai napig az a kedvencem, ebből a szempontból a legjobb SW képregény szerintem.
  Történet tekintetében érdekes ez a kötet. A kőóriás kicsit meredek volt és fura, de nem baj, ha néha ilyesmikkel kísérleteznek, új aspektusait is megmutatják az Erőnek. A Rebelsben is jó volt a Bendu karaktere.

  0 0
 • owokaleyo1992
  2018 okt 13 : 08:07
  Beküldte: owokaleyo1992

  Én az első kánon Lando képregény sorozat képi világát szerettem/szeretem nagyon. A mostani Vader sorozat kinézetéről ne is beszéljünk, de annak a sztorija zseniális cserébe.Itt elsőre tényleg meredek volt ez az élő hegy, sose gondoltam volna, hogy valamilyen szinten újra látni fogom Mount Sorrowot a kánonban.

  1 0
 • KaleeshDemiGod
  2018 okt 13 : 11:40
  Beküldte: KaleeshDemiGod

  "Yoda arcának megrajzolása...az előzménytrilógia CGI modelljéhez igyekszik hasonlítani."

  Nem igyekszik, hanem, ha olyan, akkor konkrétan ki is lopja azokat.
  Pl. a 27. szám 11. oldalán a "Elég! Rosszul vagyok attól, hogy ezt hallgatom!" kockában az a Yoda arc és póz "A Klónok Támadása" elején szerepel, amikor Palpatine azt javasolja, hogy innentől kezdve Obi-Wannak és Anakinnak kéne Padméra vigyáznia. (00:06:24-)

  A pilótasisakos Luke a IV. vagy V. részből való, szerintem inkább utóbbi.

  A különszámban "nagyon bírtam" azt a jelenetet a két hím rakodómunkással, ahol ketten alig bír el egy ládát ráadásul az egyiknek 4 keze van, előttük meg ott van az a benga csaj, aki egymaga elvisz egy ládát a vállára rakva.

  @owokaleyo1992: igen, az a rajzolás nekem is tetszett.

  1 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 25
 • Tagok: 1
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57