728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Vélemény: A Fekete Lovag II: Kívülállók légiója

feketelovag2.jpg

Folytatódik a legújabb magyar hamisítvány sorozat, mely egyedi megoldásaival életre szóló felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Van, aki már olvasta?

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

11 Hozzászólás

 • owokaleyo1992
  2018 márc 02 : 20:23
  Beküldte: owokaleyo1992

  Még ez a pár perces összefoglaló is kellően lefárasztott, pedig voltak még terveim az estére. Nem tudom eldönteni, hogy az előző könyv sikeressége szülte-e ezt a folytatást, vagy az, hogy kezdenek divatba jönni ezek a direkt trash könyvek.

  0 0
 • KaleeshDemiGod
  2018 márc 02 : 21:47
  Beküldte: KaleeshDemiGod

  Szóval ezért nem volt múlt héten videó!

  0 0
 • PAVideoStudio
  2018 márc 02 : 23:55
  Beküldte: PAVideoStudio

  Nem, múlt héten beteg voltam, és a pihenés közben kezdtem el olvasni, mondván a könyv mellett a betegség eltörpül. 01

  0 0
 • KaleeshDemiGod
  2018 márc 03 : 12:36
  Beküldte: KaleeshDemiGod

  Jé, én is múlt héten voltam beteg.
  A videó után azt hittem, azért nem volt múlt héten videó, mert annyira megviselt az, amit ebben a csodálatos könyvben olvastál, hogy ezúttal tényleg idegösszeroppanást kaptál. De akkor ezek szerint mégsem. 01

  0 0
 • PAVideoStudio
  2018 márc 03 : 14:42
  Beküldte: PAVideoStudio

  Nem akartam ordibálni, mert még egy kicsit köhögök, és akkor tuti berekedtem volna a végére.

  0 0
 • KaleeshDemiGod
  2018 márc 03 : 19:20
  Beküldte: KaleeshDemiGod

  Nekem is már csak a köhögés maradt meg, de ahogy haladok, szerintem holnapra teljesen el is múlik. Ma már negyed annyit sem köhögtem, mint tegnap fél nap alatt..
  Jobbulást!

  0 0
 • Steery
  2018 márc 04 : 13:46
  Beküldte: Steery

  A Disney nem óbégat meg perel emiatt? A kiadónak volt bátorsága megjelentetni egy ilyen művet? Még ha print on demand formában is...
  Évekkel ezelőtt, amikor megírtam az első SW rajongói regényemet és megkerestem vele egy e-kiadót, kapásból visszadobta azzal, hogy ilyet nem lehet kiadni, mert Lucas jogászai azonnal beperlik a kiadót, megnyerik a pert és annyit kell érte fizetni büntibe, hogy lehúzhatja a rolót. Azóta csak ingyen teszem közzé az ilyen regényeimet, abból talán nem lesz baj...
  Amúgy az értékelés igazán szórakoztató, még úgy is, hogy rendesen leszedte a könyvről a keresztvizet.

  0 0
 • Karez
  2018 márc 06 : 08:05
  Beküldte: Karez

  Van egy független magyar kiadó, az Underground kiadó. Náluk bármilyen könyvet meglehet jeleníteni e-book és könyv formátumban is. [Linkelt tartalom] Utóbbi picit drága mulatság, de ha a szerző hajlandó érte fizetni, nagyobb nyomatásban is kiküldik a könyvesboltokban.
  Jó pár éve egy másik rajongó megírta a saját Aliens vs Predator könyvét. Limitáltan, csak tőle volt rendelhető, és simán kiadta a kiadó. Utólagos jogdíj botrány nem keletkezet belőle (tudtommal) [Linkelt tartalom]
  Rajongói könyv kiadásokban egyetlen kitétel van. Mégpedig hogy az eredeti logo vagy címadás semmilyen esetben nem szabad szerepelnie a címben és a borítón sem. (elkerülve ezzel bármilyen pert) Ismert rajzok, karakterek, vagy tárgyak igen, ha úgy kívánja az író hogy felismerhető legyen a vásárlónak.
  Ugye azt mesélnem sem kell hogy a 90-es években a zavarodott jogdíjak tengerében a Valhalla Páholy lelkes MAGUS írói, kis fizukiegészítésként írtak pár hasonló rajongói könyvet (Star Wars, Doom, AVP, Alien, Predator stb.) és bár az elején senki sem tudta hogy nem létezik ilyen regény, volt rá kereslet. Később a Fox kezébe került egy-két ilyen példány és elég erősen megbüntették illetéktelen logo és vásárlói megtévesztő kiadás miatt. A poén az, hogy csak a Star Wars könyvek zavarta őket. Az AVP vagy Predator regényeket le se tojták. 08 Később persze engesztelésként megvásárolták a terjesztési jogokat, így utána már csak tisztán adták ki az említett franchise könyveket. Sajátműveik meg visszaszorultak a MAGUS és későbbiekben megalkotott Fantasy és Sci-fi világra. (legutóbbi pl. a Misterious Universe)

  Szóval ha van rajongói novellád vagy regényed, bátran fordulj hozzájuk. Persze fognak mondani pár jó tanácsot a kiadással kapcsolatban. (esetleg tördelést is vállalnak) De lesz rá lehetőséged kiadni. Ebook kiadás szinte aprópénzért bármikor, a könyv kiadás már kicsit borsosabb érthető okokból. 08

  2 0
 • Steery
  2018 márc 06 : 13:57
  Beküldte: Steery

  Kb. 2020-ig nem fogok SW-t írni (van már közzétéve 8 regényem a cskh.atw.hu-n), mert más dolgom van (saját regénysorozatot írok). Utána meg majd meglátom, érdemes-e ezzel veszkődni, mivel amúgy sem sokan olvasnak magyarul SW-t, illetve egyáltalán bármit (én se, mert nem győzöm pénzzel és idővel). A szépirodalom hanyatlóban van az ezredforduló óta és nem látszik a trend vége. 10-20 olvasó kedvéért meg minek...?És mi volt a magyar Terminátor regényekkel?

  1 0
 • Karez
  2018 márc 19 : 19:56
  Beküldte: Karez

  A magyar Terminator széria (Halálosztó 2029 és Halálzóna) már a Cherubion színeiben jelentek meg. Akik egy kis független fantasy és sci-fi kiadó, akik kisebb regények kiadásával foglalkoztak. (kezdetben pl. Conan könyveket is ők adták ki, majd átkerült a Szukits-hoz a terjesztés) Köztük magyar tehetséges íróknak is engedtek teret, és bármikor lehetett rá jelentkezni művekkel, és ha tetszett nekik kiadást is kaptak. Mára már a Delta Vision leányvállalata lett. Így néha ezen a néven de inkább már a Delta Vision gondozásában jelennek meg a regények.
  10-20 olvasó kedvéért valóban kockázatos kiadni. De van ebook kiadásra is lehetőség. Bár nem ismerem annyira a hazai ebook fogyasztást. (gyanítom kalóz oldalról erősebb mint pénztárcával való vásárlás) De érdemes lenne megpróbálni. Hátha csurran cseppen valami. De persze ez a te döntésed. A saját kútfőből való történeteknek biztos hamarabb lesz érdeklődő. Star Wras eseténelég súlyos szabályok vannak. Így nem is hiszem hogy olyan könnyű fan fiction verziót kiadni belőle.

  0 0
 • Steery
  2018 márc 20 : 19:43
  Beküldte: Steery

  Ezért nem fordultam az SWU fan fiction-jeimmel kiadókhoz. Egyszerűbb simán közzétenni, aztán majd letölti, akit érdekel. Ezeket a magam kedvére írtam, ráadásul többet többször is átírtam évekkel később (és még fogok is ilyet csinálni a jövőben is), ami egy papírkiadásnál nem lenne lehetséges (hogy utólag aktualizáljam a tartalmukat).
  A hazai e-book fogyasztás még mindig nagyon alacsony a papír könyvekhez képest. Ha 20-30 db-ot el tudsz adni egy könyből, az már sikertörténet.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 12
 • Tagok: 0
 • Összes tag:490
 • Legújabb:Bálint Reszegi-Bucsay
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57