Újféle rohamosztagos lesz a Skywalker korában

stormtrooper-armor-archives.jpg

Nem meglepetés, hogy minden Star Wars-filmhez új rohamosztagos dizájnt álmodnak meg a tervezők. Ez most se lesz másképp a Skywalker kora esetében, az új vörös katona elnevezése eléggé érdekfeszítő és több kérdést is felvet: Sith trooper, avagy Sith rohamosztagos. Ami még izgalmas lehet, az a bizonyos Sith trooper termékeken szereplő embléma.

A starwars.com rengeteg, a Sith katonára épülő merchandise termékképet rakott fel a honlapjára, amiket a nagyjából egy hét múlva kezdődő san diegói Comic Conon be lehet zsebelni. A rendezvényen természetesen további bejelentések és meglepetések várhatóak a Star Wars-szal kapcsolatban. A hivatalos Youtube-csatorna is beszámolt erről, alatta pedig a termékekről készült fotókat tekinthetitek meg.

Beeline bögrék: Sith Trooper Geeki Tikis – Early Release Edition (20 dollár) és Sith Trooper Mini Muglet – Early Release Edition (7 dollár)

01
 

Fifth Sun póló: Sith Trooper Tee (Red Helm Short Sleeve Crew Tee) – Early Release Edition (28 dollár)


02
 

Funko figura: Sith Trooper Pop! – Early Release Edition (15 dollár)

03


Hasbro
figura: The Black Series, Special Edition, Sith Trooper – Early Release Edition (32 dollár)


04

2019


Heroes & Villains by BioWorld sapka és kitűző: Sith Trooper Hat – Early Release Edition (20 dollár) és Sith Trooper Pin – Early Release Edition (30 dollár)


06

18 

Hot Toys figura: Sith Trooper 1/6 Scale Figure – Early Release Edition (230 dollár)

07

 

08

Loungefly hátitáska: Sith Trooper Unisex Backpack – Early Release Edition (70 dollár; a Sith Trooper Funko Pop! figurával együtt 75 dollár)

 
09

Rubie’s Sith Trooper jelmez és maszk gyerek és felnőtt méretben: Early Release Edition (6-75 dollár)

10

 
11

Topps kártyák: Star Wars: The Power of the Dark Side Trading Card Set (50 dollár) tartalmaz bónusz Sith Trooper kártyát és egy Star Wars Authentics Sith Trooper Photo-t

Trends International könyvjelző: Sith Trooper Premier Bookmark Giveaway

 
12

Természetesen a LEGO is készült Sith trooperekből

 
13

16

20

19

17


Forrás: starwars.com, LEGO Facebook-oldal

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo