Újabb visszatérő helyszín az Andor második évadában

andor_still_.png

Ugyan a forgatókönyvírók sztrájkja miatt Tony Gilroy nélkül kénytelenek ellátni a feladatokat a filmesek, töretlenül forognak a kamerák az Andor második felvonásához, aminek bemutatása 2024 augusztusában esedékes. Azt már régebben tudjuk, hogy lesznek visszatérő helyszínek az utolsó évadban, és mostanában nem mindennapi látványban részesülhettek az arra járók, ugyanis június 25-én ismét a londoni Canary Wharf állomásnál vettek fel jeleneteket. Ezt a helyszínt az előző évadban a coruscanti Birodalmi Biztonsági Iroda épületén kívüli közterületként használták, és most a lesifotósok és videósok Dedra Meero (Denise Gough) és Partagaz (Anton Lesser) közös jeleneteit örökítették meg.

Andor London1

Andor London2


Az Andor második évadának forgatása tavaly november óta zajlik, és a tervek szerint idén augusztusban fognak leállni a kamerák, a posztprodukcióra pedig egy évük lesz utána. Addig is amennyiben a várakozások közepette szívesen élnétek még át az Andorhoz hasonló történeteket, érdemes elolvasni a Zsivány Egyes ugyancsak előzményeiként szolgáló kiadványokat, például A lázadás hajnalát, vagy a Katalizátort.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo