Újabb trailer a Zsivány Egyes rendezőjének új filmjéhez

creator_trailer_2.png

Noha a Zsivány Egyest is rendező Gareth Edwards saját bevallása szerint a messzi-messzi galaxisba már nem szeretne visszatérni, legújabb alkotásával, Az alkotó (The Creator) című filmmel a sci-fi műfajánál maradt. A magyar mozikba szeptember 28-án érkező filmből tavasszal kaptuk az első ízelítőt, most pedig befutott a mozifilm legújabb előzetese, részben új képanyaggal.

Az alkotó egyébként a rendező személyén kívül abban is kapcsolódik a Star Warshoz, hogy látványvilágát a Lucasfilmnek és az Industrial Light & Magicnek dolgozó James Clyne tervezte, a specieális effektekért pedig maga az ILM felelt.

A jövőben játszódó film sztorija szerint az emberi faj és egy mesterséges intelligencia erői között háború dúl. A John David Washington (Tenet, Csuklyások – BlacKkKlansman) által megformált főhős egy elitkatona, aki csapatával betör az ellenséges vonalak mögé, hogy elpusztítson egy pusztító erejű fegyvert. Csakhogy a célpontról kiderül, hogy egy fiatal gyermek (Madeleine Yuna Voyles) alakjában létezik.


Washington mellett a főbb szerepekben Gemma Chant (Kőgazdag ázsiaiak, Örökkévalók), Ken Watanabe-t (Az utolsó szamuráj, EredetGodzilla) és Allison Janney-t (Az elnök embereiAnyák gyöngye) láthatjuk majd.


Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo