Újabb sci-fivel jelentkezik a Zsivány Egyes rendezője

the_creator_still_.png

A legelső Star Wars-spinoff, a Zsivány Egyes ugyan nagyon sikeres és népszerű lett, a direktora, Gareth Edwards viszont úgy nyilatkozott, hogy nem szeretne másik, a messzi-messzi galaxisban játszódó filmet rendezni. Ha azonban Star Wars-mozifilm már nem is várható tőle, legújabb munkájával a science-fiction világában maradt: legközelebb Az alkotó (The Creator) című sci-fi akcióthrillert nézhetjük meg tőle (Magyarországon egészen pontosan szeptember 28-ától), amelynek immár előzetese is van.

Leírása szerint Az alkotó valamikor a jövőben játszódik, az emberi faj és egy mesterséges intelligencia erői között dúló háború közepette. A főhős egy elitkatona, aki csapatával betör az ellenséges vonalak mögé, hogy elpusztítson egy pusztító erejű fegyvert. Csakhogy a célpontról kiderül, hogy egy fiatal gyermek alakjában létezik.

A filmben a főbb szerepeket John David Washington (Tenet, Csuklyások – BlacKkKlansman), Gemma Chan (Kőgazdag ázsiaiak, Örökkévalók), Ken Watanabe (Az utolsó szamuráj, Eredet, Godzilla) és Allison Janney (Az elnök emberei, Anyák gyöngye) alakítják. Látványvilágát a Lucasfilmnek és az Industrial Light & Magicnek dolgozó James Clyne tervezte, a specieális effektekért pedig maga az ILM felelt.

Szerdán az első előzetes mellett a plakátja is befutott:


The Creator Poster
Darth Plagueis Maul Fekvo

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo