Újabb rendező tárgyal egy esetleges Star Wars-filmről

Shawn_Levy.png

Az elmúlt évek során jó néhány lehetséges Star Wars-projekt szóba került, jó részüket időközben ejtették vagy határozatlan időre jegelték is. Most ismét korábban beharangozott filmről derült ki, hogy már nincs napirenden, ugyanakkor egyúttal egy új projekt is szóba került.

Mi is megírtuk 2020-ban, hogy sajtóértesülések szerint J. D. Dillard (aki A bűvész című sci-fi író-rendezője és J.J. Abrams protezsáltja) és Matt Owens (a Luke Cage és A SHIELD ügynökei című Marvel-sorozatok írója) egy Star Wars-film forgatókönyvén dolgozott a Lucasfilmnek. Most azonban a The Wrapnek nyilatkozva Dillard elmondta, hogy sajnos a tervezett filmjükből nem lesz semmi.

A Deadline pedig közben arról számolt be, hogy Shawn Levy kanadai rendező (az Éjszaka a múzeumban-filmek, a Vasököl, a Free Guy és a Deadpool 3. direktora) a Lucasfilmmel tárgyal egy meg nem nevezett jövőbeli projektről. Ha viszont ebből a filmből lesz is valami, az még soká lehet, Levy-nek ugyanis jelenleg több más projektje is van (a Stranger Things pár jövőbeli epizódját és a Deadpool újabb folytatását is ő rendezi).

Cimkék: starwarsfilmek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo