Újabb régi ismerős térhet vissza a Boba Fett-sorozatban

bossk.jpg

Tavaly decemberben rántották le a leplet a lehetségesen többszezonos The Book of Boba Fett projektről a leplet a The Mandalorian második évadzáró stáblistája utáni jelenetben, amiben a címszereplő fejvadász és Fennec Shand benyomakodnak a halott Jabba palotájába, és elteszik láb alól az aktuális bűnvezért, Bib Fortunát. Ezen kívül nem sok információ érte azóta a spin off háza táját, főleg szivárogtatásokon alapuló pletykák. Bár ha nem is megerősített, egy újabb hírrel csillapíthatjuk várakozásunkat decemberig.

Az LRM Online úgy tudja, hogy egy ismert fejvadász fog csatlakozni a sorozathoz, akit Boba Fett jól ismer. Méghozzá ő nem más, mint a trandoshi fejvadász, Bossk. Jango halála után ő és Aurra Sing vették gyámjuk alá a gyerek Bobát a klónháború idején, majd később Bossk csatlakozott Boba bűnöző szindikátusához. Évtizedekkel később ketten már ellenfélként egymás ellen versenyeztek a csempész Han Solo kézre kerítésért a Birodalom számára.

Databank Bossk 01 169 C3c42fbe

 

A trandoshi időrendben utolsó megjelenése a kánonban A Jedi visszatér című filmben volt, tehát ha addig nem adnak ki a spin off utáni tartalmakat a szereplésével, az ő sorsáért is lehetne izgulni. A tatuini akció előtt pedig Lando Calrissian elfogása volt a feladata, mint az kiderül A Felkelés kora: Hősök című képregényből.

 

Egyébként Bosskon kívül több karakterről is vannak szóbeszédek, akik benne lehetnek a The Book of Boba Fett-ben: Din Djarin, Cobb Vanth, és A klónok háborúja híres fejvadásza, Cad Bane is a névsor között van.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo