Újabb könyveket és képregényeket jelentettek be

Queens_Shadow_.jpg

A San Diego Comic Conon újabb könyvek és képregények megjelenéséről adtak hírt - és az előzménytrilógia rajongóinak örömére ezek között sok van, amelyik a preqeul-érában játszódik.

A két új regény:

- a Master and Appretice ("Mester és tanítvány") - Az Elveszett csillagok és a Vérvonal írójának, Claudia Graynek az újabb regénye, amely Qui-Gonról és a fiatal Obi-Wanról fog szólni.

- Queen's Shadow ("A királynő árnyéka") - Az Ahsoka regény szerzőjének E.K. Johnstonnak az ifjúsági regénye arról fog szólni, hogyan lesz Padmé királynőből szenátor.

Queens Shadow
Megérkezett a szeptember 4-én megjelenő Solo-regény a borítója - ezt, és a képregényekről szóló híreket a folytatásban találjátok.


Solo Book Cover


- A Marvel egy újabb képregény-sorozatot indít idén decemberben, Age of Republic ("A Közársaság kora") címmel. Ez lényegében egy antológia-sorozat lesz, mindegyik kötete egy-egy karakterre fókuszál majd: külön számot kap Qui-Gon, Darth Maul, Obi-Wan, Jango Fett, Anakin, Dooku gróf, Amidala, és Grievous tábornok. Minden hónapban két kötet jelenik majd meg, egy hősről és egy gonosztevőről szóló. Később aztán kapunk majd két hasonló sorozatot, amelyek a Lázadás illetve az Ellenállás korának ikonikus alakjait mutatják be.

AORDarthMaul1
Ageof Comics

- Az IDW szintén új, ötrészes képregény-antológiával jelentkezik, amelynek címe Tales from Vader’s Castle ("Mesék Vader kastélyából") lesz.

Tales From Vader S Castle Cover

- Charles Soule Darth Vader-képregényének következő, a 23. számmal kezdőd történetszála szintén a Sith nagyúr mustafari kastélyáról szól majd.


- S megtudtuk azt is, hogy a Poe Dameron képregény-sorozat a 31. résszel véget ér. Az utolsó pár kötetből azt tudhatjuk meg, hogy mit csinált Poe csapata (Snap és a többiek) Az utolsó Jedik történéseinek idején.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo