Újabb ízelítő a Tales from the Galaxy’s Edge játékból

c3po_r2_tales2.jpg.png

Az ILMxLAB a Trials on Tatooine és a Vader Immortal után egy újabb projekttel, a való világban élményparkként működő Batuu bolygóra fókuszáló, még az idén megjelenő Tales from the Galaxy’s Edge VR-játékkal készül, amiről már adtunk számot korábbi híreinkben. Érkezett egy kedvcsináló előzetes a játékhoz, pár meglepetésinfóval vegyítve.

A starwars.com a játék rendezőjével készített interjút. Jose Perez III elmondta, hogy úgy alakították a történet struktúráját, hogy különböző érákban ugrálhassunk a Star Wars galaxisában. Itt jön képbe Seezelslak a történeteivel. Az általa elregélt mesék által más helyekre és korszakokba ugorva élhetjük át első kézből az eseményeket. Mindezt a Batuu szolgáltatja alapul, ami tökéletes választásnak tűnik. Mivel ez egy valódi élményparkként is működik a Galaxy's Edge alatt, a fizikai verziója sokat segített kialakítani a játék dizájnokat és a művészeti rajzok elkészítését. A játékban a játékosok a Fekete Torony előőrs külterületeit fedezhetik fel.

 

Perez azt is elárulta, hogy az eddigi 11 filmben 1 kivételével az összesben feltűnő C-3PO is szerepelni fog a játékban, természetesen Anthony Daniels hangján (valamint R2-es kollégája és barátja), aki egy hajón dolgozik, ami pár svindlis trükk után a Batuura “szállítja” őt. A hajó lezuhan az aranyszínű robot nagy bánatára, így a játékoson a sor, hogy maga mellé vegye és segítsen véghez vinni egy szigorúan titkos küldetést az Ellenállásnak. Így kiderült, hogy a titkos projekt, amit Anthony Daniels elhintett az ő közreműködésével, az ez a játék lesz, és nem egy újabb animációs sorozat. Emellett Perez azt is belengette, hogy Yoda mester is tiszteletét teszi majd a produkcióban, mint a Köztársaság Fénykorában de ennél több információt nem adott róla.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo