Új, hosszú előzetest kapott Star Wars: Hunters játék

hunters_.jpg

Nyáron derült ki, hogy a Farmville mobiljátékokról híres Zynga cég az iOS és Android mellett a Nintendo Switch platformra is elérhető Star Wars-játéka, a Hunters című free-to-play arénás harci videójáték megjelenése 2022-re csúszik.

Jó darabig még várnunk kell tehát a játékra, de a karaktereivel már elkezdhetünk ismerkedni, ugyanis a korábbi, rövidke előzetes után most egy hosszabb is érezett, amely bemutatja a főhősöket:



Már az is kiderült, hogy kiket látunk a videóban: a Sötét Oldalt használó harcosnő Rieve, a mandalóri harcos Aran Tal, a droidokat előszeretettel szétverő vuki Grozz, a rohamosztagos Sentinel (azaz Őrszem), a jawa-párost Utooni néven emlegetik, a sisakos fejvadász Imara Vex, a lázadó veterán neve Zeina, a droid pedig J-3DI, és van egy droidekán közlekedő ugnaught karakter is, akit viszont egyelőre nem neveztek meg.

Annyit már eddig is tudtunk, hogy a Hunters a VI. és a VII. rész között játszódik, a Birodalom és Jabba, a hutt bukása után, a Peremvidéken, most pedig felfedték, hogy egy új bolygó, a Vespaara lesz a helyszíne, itt áll az aréna, ahol egymást csépelik a harcosok.

Bár a trailerben nem mutatják a játékmenetet, a napokban egyébként kiszivárgott néhány fotó, amelyek adnak egy kis ízelítőt abból mire számíthatunk: egyrészt látható egy-két arén, másrészt az, hogy lesznek benne mikrotranzakciók, így például a fegyvereket többféle fizetőeszközzel oldhatunk majd fel.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo