Újabb előzetes a PS-re megjelenő Republic Commandóhoz

Republic_commando_ps.jpg

A 2005-ben megjelent Republic Commando című játék egy különleges kommandós klón alakulat, a Delta Osztag harcát mutatja be a Klónok Háborúja alatt. A tekintélyes kultusszal és rajongással övezett játék köré könyvsorozat is íródott az Expanded Universe korában, ami az Omega Osztag vívódásait követi nyomon. Ugyanakkor maga a játék története eléggé nagy cliffhangerrel zárul, a folytatás sosem látott napvilágot, ugyanakkor dolgoztak rajta a készítők a múltban.

 

A Lucasfilm Games megalakulása a Star Wars játékipart hivatott fellendíteni, ami új játékok áradatát jelentheti. Azonban ezzel együtt a tradícióknak és sikerjátékoknak sem fordítanak hátat: már korábbról tudjuk, hogy a Republic Commando április 6-án jelent meg PS-re, amit egy előzetessel harangoztak be, a megjelenés napjának apropóján pedig egy újabb trailerrel rukkoltak elő. Így most mást Play Station 4-en és Nintendo Switch-en is lehet irtani a szeparatistákat. Azt fontos megjegyezni, hogy ez a kiadás nem bővíti, vagy fejleszti a játékot, hanem annak egyszerű átültetése más, modernebb platformokra.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo