Újabb a IX. rész után játszódó tartalom érkezik

reyskywalker.png

Tavaly évben jelentették be Visions címmel az első Star Wars anime antológia sorozatot, amiről nemrégiben még többet megtudhattunk,ráadásul egy regény is érkezni fog az egyik történet alapján. Az egyik legfőbb információ az animékkel kapcsolatban, hogy az alkotók kreativitási szabadságának kiteljesítése érdekében nem fogják a kánon részét képezni.

A Production I.G. (Guilty Crown, Psycho-Pass, Higasi no Eden, Ghost in the Shell) stúdió rendezője, Kenji Kamiyama mesélt bővebben az IGN-nek az animéjéről, ami a "The Ninth Jedi" névre hallgat. Kamiyama felfedte, hogy a története a Skywalker kora után játszódik, kézzel rajzolt, és galaktikus méretű kalandot mesél el egy másmilyen Jediről. Ezen felül pár fontos kérdést is megválaszol a víziója szeptember 22-én: 

Gondolkodtam, hogy a IX. rész után béke köszönt-e a galaxisba? Mind szeretjük a Jedikről és a fénykardokról szóló történeteket, de mivé válnak a Jedi-lovagok a filmsorozat után? Erről szól az én sztorim. 

Bár a történet nem számít a folytonosság szempontjából, mégis érdekes adalékkal szolgálhat összességében. Címből kifolyólag itt már Rey Skywalker több Jedit taníthat, és a rendjének kilencedik tagjára fókuszálhat a rendező. Mi több, akár még Rey is feltűnhet, akinek valószínűleg bonyodalmakkal kell szembenéznie intézményén belül. Egyébként nem ez lesz az első IX. epizód után játszódó történet, ugyanis a tavalyi The LEGO Star Wars Holiday Special is szintén egy ilyen (nem kánon) sztori volt, amiben Reynek különböző korszakokon és dimenziókon át haza kell jutnia az Élet Napjára.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo