Újabb 2 Emmy-díjat zsebelt be a The Mandalorian

mandalorian_gallery_series_tall_A.jpg

Csütörtökön érkezett a remek hír, hogy a Disney+ streaming szolgáltatón futó The Mandalorian öt Emmy-díjat zsebelt be a 15 jelölés közül. Frissiben jelentettek be egy ismét remek hírt, hogy két újabb elismeréssel gazdagodik a széria, ugyanis Ludwig Göransson műve által a kiemelkedő zene, illetve a kiemelkedő kaszkadőrmunka kategóriákban szerzett két Emmy-díjat időközben, ezzel 7-re növelve a trófeák számát.

Ludwig Göransson az egyik legkedveltebb elemének tűnik a sorozatnak a rajongók körében, aki egyszerre akart szerzeményeivel hű maradni a John Williams által kitaposott ösvényhez, és egyszerre újítani korábban sosem hallott modernebb technológiával és természetes hangokkal a franchise terén. A kiemelkedő kaszkadőri munka díja eléréséhez viszont egy kisebb tábor kellett, kiknek hála Din Djarin és a többiek harci jelenetei életre kelhettek és realisztikusnak tűnhettek, és úgy hírlik, a folytatásban szintet fognak lépni ebben. Reméljük, hogy a második évad legalább ennyi, ha nem több terméssel büszkélkedhet majd.

Mandalorian Emmy 6

Mandalorian Emmy 7

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Még nincs bejegyzés

Hirdetés

Ve Rvo Ro S

Online

  • Vendégek: 11
  • Tagok: 0
  • Összes tag:499
  • Legújabb:Tgellai
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57

Hirdetés

Elo Jegyezheto Poe