Új Star Wars-trilógiát indíthat el a Mandalóri-film

mandalorian_chp_1_.png

Már 2023 nyarán felröppentek olyan híresztelések, mozifilm formájában folytatódik A Mandalóri története, ami aztán idén év elején hivatalossá vált. A hivatalos közleményben The Mandalorian & Grogu néven emlegetett Star Wars-filmről a Lucasfilm bejelentésében annyit árultak el, hogy direktora sorozat alkotója, Jon Favreau lesz. Nemcsak az nem derült ki, hogy mikorra várható a bemutatója, de az sem, hogyan fog ez kapcsolódni Dave Filoni Új Köztársaság-filmjéhez, amely ugyanebben a korszakban játszódik. Ezzel kapcsolatban érkezett most egy pletyka.

Állítólag a Lucasfilmnél úgy gondolkodnak, hogy A Mandalóri-film és Filoni mozifilmje egy amolyan Új Köztársaság-trilógia részei lehetnének, és ezek után érkezik majd egy harmadik is. Ugyanakkor a szivárogtató szerint egyelőre ez még nincs kőbe vésve: a trilógia megvalósulása attól függ, hogyan teljesít majd a moziban Mando és Grogu mozifilmje.

Emellett felröppent egy másik pletyka is, amely szerint A Mandalóri-film tulajdonképpen nem a teljes negyedik évadot dolgozza fel, hanem lényegében az eredetileg tervezett dupla epizódos évadzárót dolgozták át mozifilmmé. Felmerült ugyan, hogy akár még az évad többi részét is leforgathatják, ugyanakkor ebben még a szivárogtató MakingStarWars is kételkedik.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo