Új Star Wars projektekben hallhatjuk Temuera Morrisont

temuera_morrison_like_a_bantha.jpg

Temuera Morrison nemrég a Star Wars Celebration rendezvényen tartott, a II. rész 20 éves évfordulójáról szóló panelen vett részt, és pár mondat erejéig kitért a korábbi Star Wars-videójátékok terén végzett munkájára. Elmondása szerint szereti ezt a tevékenységet, bár sokkal nehezebbnek tartja, mint magát a színészkedést, ezen felül mást is pedzegetett: Arra a kérdésre, hogy lát-e esélyt egy új Republic Commando játékra, azt felelte, hogy örömmel élne a lehetőséggel, ugyanakkor nem erősítette meg, hogy készülőben lenne egy ilyen cím. Viszont elhintette, hogy hamarosan újabb játékokban fogjuk hallani, viszont erről több információt nem árulhatott el.

 

Temuera Morrison napjainkban a Star Wars egyik nagy visszatérője. A mandalóri második évada és a Boba Fett könyve után az Obi-Wan Kenobi sorozatban is kapott szerepet, emellett a Látomások anime antológiasorozat egyik epizódjában szinkronizálta Bobát. Eme reneszánsz kor előtt viszont több projektje is volt még a kétezres években. A klónok támadása utáni években rengeteg videójátékban kölcsönözte a hangját Fettnek vagy a klónjainak, nevezetesen a Bounty Hunterben, a klasszikus Battlefront-játékokban, az Empire at War stratégiai játékban, a Republic Commandóban. Egy nagyobb szünet után 2015-ben az új Battlefrontban és annak folytatásában hallhattuk újra Bobaként, viszont érdekesség, hogy a Fallen Orderben az animációs sorozatoknál megszokott Dee Bradley Baker szólaltatta meg a klónokat.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo