Új Star Wars: Látomások képregényt harangoztak be

visions_comic_new_cov.jpg

A Star Wars: Látomások második évada idén került bemutatásra a Disney Plus streaming szolgáltatón, ami az első évaddal ellentétben már nem csak kizárólag japán stúdióktól, hanem a világ minden tájáról érkező történeteket foglalt magába. Egyelőre csak pletyka szintjén merült fel egy esetleges harmadik évad, kevés konkrétummal, viszont a Star Wars hivatalos weboldalán most egy képregény-különkiadás megjelenéséről rántották le a leplet, ami a Látomásokhoz kapcsolódik.

A művész Peach Momoko (aki a Star Wars terén korábban már a Star Wars: Darth Vader: Black, White & Red révén letette névjegyét) által fémjelzett képregény még idén novemberben olvasható lesz, és a szerző elmondása szerint egy Popo nevű karakter is benne lesz majd, akit már évekkel korábban megrajzolt, de egészen eddig még nem használta fel egyetlen képregényhez sem.

 

A történet egy hatalmas Sith-nagyúr halála után veszi fel a fonalat évszázadokkal, amikor egy Ankok nevű kultusz felemelkedik a sötét oldal szolgája körül. Tata, a kultusz női vezetője úgy véli, hogy ő a Sith-nagyúr törvényes utódja. Miközben egy Kako nevű lány és hűséges droidja, Gel sorsa, hogy szembeszálljanak az új gonosszal. Peach Momoko hozzátette, hogy a sötét oldalt úgy állítja középpontba, hogy az bizonyos esetekben megmentő lehet, és nem kell feltétlenül szégyenkezni amiatt, ha valaki átáll oda. Néha a sötét oldal segít legyőzni a traumát és a félelmet, a történetben az Ankok szekta pedig úgy véli, elmúlt az az idő, amikor a fény diadalmaskodik a sötétség felett, és el kell fogadni az utóbbit. Tata pedig csak arra használja a sötét oldalt, hogy segítsen azoknak, akiknek szükségük van a "sötét fényre".

 

Alább pedig az előzetes karakterrajzok és a képregény borítója is megcsodálható. Nem ez lesz az első kapcsolódó történet a Látomások antológia-sorozathoz, az első évad The Duel szegmenséhez egy regény, valamint egy képregény jelent meg Ronin címmel.

Sw Visions Peaches 1 Cover 09f30b84

Ankok Character Design Copy 3 4f7fef3e

Ankok Character Design Kako Gel 7f64df53

Ankok Character Design Tata 0b7c3cc6

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo