Új Star Wars-képregényeket jelentettek be

jangofett_coomic_.png

A 2023-as New York Comic-Conon a Lucasfilm Publishing paneljén több új Star Wars-képregény érkezését is bejelentették, köztük egy adaptációt és több, egy-egy népszerű karakterre fókuszáló sztorikat.

Az egyik beharangozott képregény egy Mace Windu-minisorozat, amely angolul 2024 januárjában érkezik, a Baljós árnyak 25. évfordulóját ünneplendő. Írója Marc Bernardin, aki a Darth Vader – Black, White & Red című antológia egyik történetét is jegyzi.

Star Wars Mace Windu Cover A24db01b
Windu Mester kedvelőihez hasonlóan Jango Fett rajongói is örülhetnek, ő ugyanis szintén kap egy miniszérát, amelyet nem más ír, mint a Fejvadászok-képregényfolyam és A galaxis peremén képregény szerzője, Ethan Sacks. A képregény érkezése 2024 márciusától várható.

Nycc 2023 Lucasfilm Publishing Marvel Jango Main Cover  9dc68084
Emellett folytatódik a Star Wars-kánon első Thrawn-trilógiájának képregényre adaptálása Jody Houser tolmácsolásában: a szimplán Thrawn címet viselő első kötet után feldolgozzák a Thrawn: Szövetségek című második részt is, amelyben a főadmirális Darth Vaderrel fog össze. Ezt a képregényt januárra ígérik.

Nycc 2023 Lucasfilm Publishing Thrawn E6251153
A Dark Horse folytatja a Hyperspace Stories című antológia-sorozatát: érkezik egy Qui-Gon kötet George Mann (Star Wars: Dark Legends) tollából és egy Obi-Wan kötet Cecil Castelluccitól (Mozgó célpont – Leia hercegnő kalandja)

Nycc 2023 Sw Hyperspace Stories Covers 30b26fe7
Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo