ÚJ, soha nem látott TCW KLIP !

tcw06.png
Az usatoday.com posztolta az eddig még soha nem látott TCW videót, melyen Dave Filoni és csapata dolgozott, és mely a bónusz tartalmak egyike lesz. Plo Koon egy elhagyott fénykardot talál - miközben egy küldetést teljesít – egy homokviharral áztatott bolygón, oldalán egy szakasz klónnal.” Ez egy rejtély kezdete, mely megadja a választ a Jedik szerepére a Klónok háborújában és magában az univerzumban" – mondja Filoni. ”A Jedik háborút vívnak egy hadsereggel az oldalukon, melyet Syfo-Dias Jedi Mester rendelt meg. De ki volt Syfo-Dias, és mi történt vele? A Sith sötét nagyura bonyolult tervet szőtt, hogy tőrbe csalja a Jedit, azonban ez nem teljesen megbízható és néha egy apró nyom, egy kicsike esély is elvezethet a legjobban átgondolt tervek kigubancolásához.”

[A videóért kattints a tovább gombra…]


Filoni arról is beszélt, hogy Ahsoka miért tette azt, amit a fináléban. Az alábbi rész SPOILER! Csak akkor olvasd el, ha már láttad a teljes 5.évadot! Utána Filoni nyilatkozatát olvashatjátok.

Az 5.évad utolsó epizódjaiban Filoni kedvence, Ahsoka Tano jut szerephez, aki végleg kilép a Jedirendből miután megvádolták egy bűncselekménnyel, amit nem követett el. „Az egyik célom mindig az volt vele, hogy egyike legyen azoknak, aki elhagyják a rendet, aki rájön, hogy a dolgoknak van jobb és bal oldala, ott vannak a Szeparatisták, ott a Köztársaság, és a nap végén rá kell venned magad, hogy kimondd: ’Ez nevetséges/képtelenség. Nem ezért vagyok. mindkét oldal rossz és én látom/értem ezt.’ Ez egy elég bátor választás volt tőle, ebben Anakin tanítása nyilvánul meg, és még Obi-Wan befolyása is, abban, hogy a középutat választja, másik lehetőséget adva az embereknek. A távozása hatalmas csalódás Anakin számára, és tanítványa nem csak azt a szintet érte el a jedilovagoknál, ami már probléma, különösen, amikor egy csomó részletet megtudunk Anakinról, hogy nem tagja a tanácsnak és nem lesz mester. Rengetegen akarnak egy zárást vele, mindig is különös volt számomra, mióta leadtuk azt a részt. Úgy néz ki ez azt jelenti – utálom ezt mondani -, de nem gondolják, hogy a halálán kívül vár még valami a karakterre. Biztos vagyok benne, hogy néhányan csak ennyit gondolnak: ’Rendben. Elment.’ Azonban sokan – akikkel beszéltem – úgy vélekednek: ’Mi történik ezután? Tudnom kell.’ Gyerekkoromban én is sokat akartam tudni, de várnom kellett." – nyilatkozta Filoni.

Filonit a cégen kívül is nagy tisztelet övezi, mert tiszteli a történetet, amibe beleszeretett, mint a gyermek, aki az Original Trilogy-n nőtt fel. „Képes vagyok sokat visszaadni a rajongóknak, mivel én magam is az vagyok, tudom, mennyire fontos érezni, hogy az ezek mögötti dolgokkal törődnek az emberek, én is így teszek.”

A Lucasfilmmel összefüggésben azt mondja: „Azt szeretném csinálni, amit tanultam, illetve továbbadni a tapasztalatot és tudást, amit megszereztem. Segíteni akarok több generációnyi embernek, hogy elérjen hozzájuk ez, azonban ez nagy teher. Hogy milyen a Star Wars univerzumában dolgozni, azt annyira jól tudom, mint bárki más.”

Az új filmekről a következőket mondta: „Érezzük ennek a különlegességét, mert ezzel együtt nőttünk fel, és ha valamit tanultam George Lucastól, akkor azt, hogy fogd és építs bele olyan új és izgalmas dolgokat, amikről a közönség úgy gondolja, nem lehetséges, mert a Star Wars mindig ezt csinálta – mindig előre haladt.”

Akár érdekelt lesz, akár nem, az új Star Wars filmekben, mindenesetre Filoni izgatott, hogy visszatérnek a nagy vászonra, habár számára a kicsi képernyő sem volt annyira rossz. "A gondolat, hogy megkapom a részvételt a filmben, majd leülök azt gondolva, ’Újra itt van’, számomra különösen izgalmas. Alig várom, hogy lássam, amiről mindenki álmodik.”

Mi a véleményetek a videóról? Mit gondoltok az Ahsokával kapcsolatos részről, infókról? És a többiről?

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo