Új pillanatkép érkezett az Andorból

andor_diego_luna.png

Augusztus 31-én indul útjára az Andor kémthriller sorozat, ami többek között Cassian előéletét mutatja be. A Zsivány Egyes előzményez már van képanyagunk előzetesek formájában, most egy kép erejéig egy újabb exkluzív ízelítőt kapunk a szériából a Total Film jóvoltából, ahol a címszereplőt alakító Diego Luna is megszólalt a karakterével kapcsolatban.

Andor Total Film

A Celebrationon Diego Luna arról mesélt, hogy nem fogjuk ráismerni Cassianra a sorozat kezdetekor. A Total Filmnek adott interjújában erre a kijelentésére épített, és lényegében körülírta, hogy az Andorban nem fogjuk elhinni, hogy ez ugyanaz a férfi, aki a Lázadást segítette első győzelméhez a scarifi csatában:

Egy sérült emberről van szó. Olyan helyzetben találjuk őt, ahol nincs tudatában annak, hogy képes megváltozni, vagy a változás része lenni, vagy hogy képes az áldozathozatalra, ugyanakkor ő ugyanaz az ember, aki 6 éves kora óta harcol. Cassian egy nagyon érdekes, sötét, sérült személy. Nem hinnéd, hogy olyan dolgokra képes, mint amit a Zsivány Egyesben csinált.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo