Új kiegészítő jelent meg a The Old Republichoz

tor-onslaught.jpg

Az egészen 2011 óta futó és töretlen népszerűségnek örvendő Star Wars: The Old Republic MMORPG utoljára 2016-ban frissült komolyabb szinten, ám most visszatér egy új kiegészítővel! Az EA és a BioWare közös Legendák játéka 2013 és 2016 között 6 kiegészítőt látott, a nagy csend után a hetedik a Star Wars: The Old Republic: Onslaught nevet kapta és október 22-e óta már játszható is, az összes előfizető számára ingyenesen.

 

A kibővítésben a játékosok a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom közötti megújult háború közepén találják magukat. Ennek keretén belül két új bolygó lesz felfedezhető, a Korélia és a Dxun kap új pályákat, ezen kívül frissített részletező item-rendszerrel, új képességekkel és megemelt szintkorláttal lehet számolni. A fejlesztők ígérete szerint valódi mélységgel és választásokkal élve terelhetjük a játékosokat. A folytatásban a játék leírását olvashatjátok, valamint képeket és egy trailert is láthattok:

Galaxis-szerte fellángol a háború a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom között. A létfontosságú készletek fogytán vannak, miközben a kalózkodás és a bűnözés vészesen teret nyer. A káosz közepette a szövetségi parancsnok kezében a lehetőség, hogy valamelyik oldal javára felé billentse a dolgokat az elit erőknél a lehetőség a galaxis sorsának eldöntése.

Ahogy a Sith Birodalom felkészül egy pusztító csapásra egy, a Korélián újonnan épült köztársasági hajógyárra, a Sötét Tanács tagjai győzelmet látnak a láthatáron, és cselszövésbe kezdenek egymás ellen a zsákmányszerzésért. Időközben a köztársasági erőknek versenyt kell futniuk az idővel, hogy erősítéseket toborozzanak a galaxisban annak érdekében, hogy megóvják a Koréliát a Sith-ektől.

Tor Malgus Tau Corelia 02

A szövetségesek utáni keresés az Onderonra vezet, egy vad dzsungelekkel és vadállatokkal teli világra. Az Onderon évszázadokig a Köztársaság hű részese volt - ám kérdés, hogy a bolygó frissen koronázott királya fenntartja-e eme ősi szövetséget?

Tor Onderon OuterWalls1

A Mek-Shára vezet utunk, egy kibányászott aszteroida üregében kialakított független töltőállomásra és nagyvárosra, amit egykor a huttok irányítottak. Ezt a csempészeket, kalózokat, zsoldosokat, kereskedőket és menekülteket magába foglaló törvénytelen hely egyfajta galaktikus útkereszteződéssé vált - egy hellyé, ahol a lehetőség és a veszély egyenlő mértékben megtalálható.

Tor Mek Sha

A kiegészítő sztorijának drámai fináléjában a Korélia eddig kendőzetlen oldalát tárja fel! Az új Flashpoint új területre hívja a szóló és csapat-játékosokat a Korélia klasszikus TOR-fél bolygójára.

Tor Corelia Ship Transition

A Dxun, az Onderon legnagyobb holdja kegyetlen dzsungel-élettől nyüzsög - felkeltve a gátlástalan Czerka Vállalat és egy bandányi fanatikus trandoshi vadász figyelmét. Az Operation a kiegészítő megjelenésekor válik elérhetővé.

Tor Czerka 02b

Tor Cool Shot

Forrás: swtor.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo