Új infók az Ahsoka és A Mandalóri kapcsolódásáról

Ahsoka_Mando.png

Az idős Ahsoka Tano élőszereplős debütálása A Mandalóriban volt, de egy újabb pletyka szerint lesz egy másik karakter is, akinek a jelenléte összekapcsolja azt a szériát az érkező Ahsoka sorozattal. (Figyelem, potenciális spoilerek következnek!)

Korábban már írtunk arról, hogy állítólag az Andor egyik főszereplője, a Genevieve O’Riley által alakított Mon Mothma fel fog tűnni az Ahsokában, ezzel összekötve a két sorozatot. Ezzel kapcsolatban most újabb információk szivárogtak ki: állítólag Mon Mothma úgy jön a képbe, hogy Ahsoka segítséget akar kérni az Új Köztársaságtól a Thrawn főadmirális erői elleni harchoz. Csakhogy ekkor már az új államnak nincs nagy hadereje, hiszen azt leépítették (mint azt az Utóhatás című kánon-regényből tudjuk, ez éppen Mon Mothma javaslatára történt).

Mon Mothma Andor
Az új pletyka szerint ráadásul Mon Mothma szerepelni fog A Mandalóri éppen futó, harmadik évadában is. (Itt nyilván szintén a Birodalom maradékának fenyegetése kapcsán fog megjelenni, mint a köztársasági sereg leépítésének fő szószólója.) Az ő személye tehát így már három élőszereplős Star Wars-sorozat közötti kapocs lehet – amellett, hogy ezeket a szériákat szorosabban hozzáköti a filmekhez is.

A Mandalóri jó ideje egyre-másra vonultatja fel vendégszereplőként a fontos Star Wars-karaktereket, ahogy a főhős Din Djarin egyre jelentősebb események részesévé válik. Érdekes felidézni, hogyan kezdődött, honnan indult a fejvadász sztorija – ezt pedig hamarosan egy képregény segítségével is megtehetjük, hiszen érkezik magyarul az első évad képregény-adaptációja. A májusban megjelenő kötet már előrendelhető a Szukits Kiadónál.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo