Új fénykardszín debütálhat Az Utolsó Jedikben, új infó Snokeról és a filmzenéről

image.jpg

Nemrégiben egy új cikk jelent meg, többek között a VIII. epizód fénykardjairól, mely szerint valami egészen új dolgot fogunk tapasztalni a fénykardokkal kapcsolatban. Andy Serkis a Snoke karakterét alakító színész elhintett pár érdekes információt az általa játszott főgonosz hatalmát illetően.


Nem hivatalos információ, de nagy valószínűséggel december 15-én jelenik meg Az utolsó jedik filmzenéje, melyről (ha igaz a pletyka) már ki is derültek a különböző zenei részek címei. A folytatásban ezt is megtaláljátok, azonban felhívjuk a figyelmet rá, hogy a címek árulkodóak lehetnek a film cselekményét illetően.


A cikkben szereplő információ a következő:


"Rey kék színű fénykardot használ, míg Kylo vöröset. Rian Johnson rendező, azonban elárulta, hogy egy új árnyalattal is találkozhatunk majd a filmben."


Azt nem tudni, hogy hogyan kell értelmezni ezt a kijelentését a rendezőnek. Hiszen előfordulhat, hogy Rian, csupán arra gondolt, hogy az új trilógiában nem láttuk még Luke zöld fénykardját, így ennek megjelenése újként fog hatni a filmnézőknek. Azonban a másik értelmezés szerint egy teljesen új szín fog felvillanni Az utolsó jedikben.
Andy Serkis egy magazinban adott interjúja alapján arra lehet következtetni, hogy Snoke nagyobb erővel és hatalommal bír mint Darth Vader, vagy az egész Birodalom. Állítása szerint végtelen erőforrás áll a rendelkezésére. Ezzel azonban nem mondott semmi konkrétumot a színész, ugyanis könnyen lehet, hogy csak érzékeltetni szerette volna, hogy Snoke hatalmasabb mindennél amit eddig a Star Wars világában láttunk. 

A VIII. epizód filmzenéjének listáját itt találjátok, még egyszer felhívjuk a figyelmet. A címek nagyon árulkodóak lehetnek.

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo