Új előzetesen a TOR: Legacy of the Sith

swtor_2022_tall_v1.jpeg.jpg

Tegnap érkezett meg a vártnál később a The Old Republic MMORPG legújabb kiegészítője, a Legacy of the Sith. Pár hete kárpótlás gyanánt a készítők bemutattak egy Story előzetest, de most egy jóval hosszabb Cinematic trailerrel leptek meg bennünket, ami a korábban megszokott animációs színvonalat és látványt képviseli.


A starwars.com-on a BioWare kreatív igazgatója, Charles Boyd több dolgot is kifejtett az előzetessel kapcsolatban. A történet szerint Darth Malgus az utóbbi években ismét központi szerephez jutott, akinek van egy egyedi, a Sith Birodalométól független terve, de ez nem jelenti azt, hogy a Sith-nagyúr ne lenne hadilábon a Jedikkel. A játékosok a játék során lassan megismerik, hogy mire készülhet, de az előzetesben megjelenik ennek nagy része, ami a jövőre nézve elég fontos lesz, és nem csak erre a friss kiegészítőre, hanem a közelgő frissítésekre is nagy hatással lesz.

 

A Cinematic előzetesben két Jedi, Denolm Orr mester és padawanja, Sa’har Kateen egy különös építményt fedez fel az elomi Nur templomban. Sa'har egy másik megvilágításban éli át újra Jedivé való kiválasztását, ami lényeges mozgatórugó lesz a későbbiekben. A lány kivesz egy holokront a gépezetből, ami annak terveit, vázlatait tartalmazhatja, és ez szintén kulcseleme lesz a további történéseknek.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo