Új előzetes és frissítés a LEGO mobiljátékhoz

lego_star_wars_castaways_key_art_287622.jpg

November 19-e óta játszható a LEGO Star Wars: Castaways nevű online mobiljáték, minek keretében egy szigeten kalandozhatunk hajótörött karakterünkkel, akár barátaink és játszótársaink társaságában. A játék nagy hangsúlyt fektet a karakter szabhatóságára, a multiplayer elemekre, ám jó adagnyi akcióban, humorban, co-op küldetésekben, repülős harcokban is bővelkedik. Bár már több hónapja van hozzáférés, egy új előzetest osztottak meg, és néhány újítást is eszközöltek a Gameloftnál: saját microfighter beszerzésére, a karakter hajszínének megváltoztatására is lehetőség van ezentúl, valamint barátainkkal homokvárat építhetünk/rombolhatunk, LEGO kockákat halászhatunk, a kantinban vagy esetleg a tengerparti heverőszéken mulathatjuk az időt.

 

A játék egyelőre az Apple Arcade-on érhető el, és iPhone, iPad, Mac és Apple TV platformokra kompatibilis. A regisztrációért havi 4,99 dollárt kell fizetni, emellé 200 másik játék is elérhető lesz, és egy hónap ingyenes próbaidőszak is jár.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo