Új ellenséget kapnak a Jedik a Köztársaság Fénykorában

path_of_the_open_hand.jpg

A Köztársaság Fénykora megjelenések második fázisa 150 évet visszaugrik az időben az első fázishoz képest, így ezúttal a Nihil helyett más ellenfelekkel kerülnek szembe a Jedik.

Szerepelni fog a könyvekben egy Path of the Open Hand ("A nyitott tenyér ösvénye") elnevezésű szekta, őket mutatja be egy új videó, amely a hivatalos Star Wars YouTube-csatornára került fel. A vallásos csoporttal a Köztársaság terjeszkedésének idején, a Dalna bolygón találkoztak. A szerény kommunában élő közösséget egy nő vezette, akit Anyának neveztek (ő látható a fenti képen), akit egy Hírnök segít.

A szekta tagjai úgy hitték, hogy az Erő használata, manipulálása veszélyes, és katasztrofális következményei lehetnek a galaxisra nézve. Ebből következően úgy gondolták, a Jedik veszélyeztetik a dolgok természetes rendjét. Az Ösvény követői valamilyen módot keresnek a nézeteik érvényesítésére, de ebben aztán túl messzire mennek.

Az új szekta Justina Ireland (Köztársaság Fénykora: Lopakodó árnyak) és Tessa Gratton The High Republic: Path of Deceit ("A Köztársaság Fénykora: A megtévesztés ösvénye") című könyvében mutatkozik be. Az erről szóló leírások alapján eredetileg ártalmatlan volt a csoport, de amikor az Anya átvette az irányítást, fanatikusakká váltak, a Jedik ellen pedig az Erő-érzékeny lényekre támadó teremtményeket vetettek be.

Az Ösvényről szóló videót alább nézhetitek meg:

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo