Új címek a Köztársaság Fénykora 2. fázisához

high_rep_new_comic_.jpg

A Quest of the Jedi névre hallgat a Köztársaság Fénykora második fázisa, ami októberben indul útjára. A 2022-es Star Wars Celebration a Köztársaság Fénykorának szentelt panelén részt vett a Star Wars-irodalom jelenlegi krémje, Claudia Gray, Justina Ireland, Cavan Scott, Daniel José Older és Charles Soule, akik meséltek jövőbeli terveikről. Emellett már a projekthez tartozó, bejelentett könyvek borítóit is megcsodálhatjuk, de új címekről is lerántották a leplet, illetve koncepciós rajzokat is mutattak.

Még korábbi cikkünkben összefoglaltuk, milyen helyzetre lehet számítani a galaktikus palettán. 350 évvel a Baljós árnyak előtt 2 főkancellár kormányoz, az egyik az ismeretlen területek feltérképezését, míg a másik a galaktikus magban uralkodó problémák megoldását tartja szem előtt, és még igencsak fejletlen a csillagközi kommunikáció. Az Útkeresők nevű felfedező csoport feladata a külső területekre nyúló expedíciók végrehajtása, tagjaik között egyaránt találhatunk Jediket és köztársaságiakat is. Ezekhez érkezett néhány illusztráció.

High Republic Phase 2 Concept1 1

High Republic Phase 2 Concept2

Íme a már ismert címek:

 

  • Zoraida Córdova (A sors keze) Convergence című regénye október 4-én kerül a könyvespolcokra Amerikában.

  • George Mann ifjúsági regénye, a Quest for the Hidden City szintén október 4-én jelenik meg.

  • Az első fázis után Cavan Scott új The High Republic Marvel-képregénysorozatának első száma ugyancsak októberben debütál.

  • A The Blade 4 számos képregény-miniszéria Charles Soule (Obi-van és Anakin) tollából pedig novemberben érkezik.

  • És bár ez még az első fázishoz tartozik, Kristin Baver The Art of Star Wars: The High Republic enciklopédiája november 8-ára várható.

The High Republic Convergence Solicitation Cover 

QuestfortheHiddenCity Cover

High Rep Comic Phase 2

High Rep The Blade

The Art Of The High Republic

Az új címek keretein belül bejelentettek egy ifjúsági Dark Horse-képregényt, a The Nameless Terrort George Manntól, amiben visszatérnek a rejtélyes lények, "A Névtelenek", amik a Jediket sanyargatták és rengeteget megöltek közülük. Szintén George Mann készül egy hangoskönyvvel, 2023-ban érkezik a The Battle of Jedha, aminek audió változata január 3-án, míg forgatókönyves verziója február 14-én érkezik.

TheNamelessTerror1 Cover

6290cf3fa704fa31276911fb Star Wars Celebration Anaheim Swthr The Battle Of Jedha Cover

És ugyan borító még nem elérhető hozzájuk, 3 új könyvcímet is belengettek 2023 nyarára:

 

  • Lydia Kang: Cataclysm

  • Tessa Gratton: Quest for Planet X

  • Cavan Scott: Path of Vengeance.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo