728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Úgy tűnik, megvannak a következő Star Wars-film írói

sw-logo.png

Lapértesülések szerint J. D. Dillard (aki A bűvész című sci-fi író-rendezője, és J.J. Abrams protezsáltja) és Matt Owens (a Luke Cage és A SHIELD ügynökei című Marvel-sorozatok írója) egy Star Wars-film forgatóknyvén dolgozik a Lucasfilmnek. Az egyelőre nem derült ki, hogy a 2022-től érkező új filmek egyikéről, vagy egy Disney+-os projektről van szó. Korábban arról szóltak a hírek, hogy 2020 elején jön majd a bejelentés a következő mozifilmről, szóval remélhetőleg hamarosan megérkezik az ezzel kapcsolatos bejelentés, és akkor eldől, hogy Dillardék ezen dolgoznak-e. (Bár megjelent olyan cikk, amely szerint a film a Skywalker korában megismert Sith bolygón, az Exegolon játszódna, időközben tisztázták, hogy eredetileg ez csak "poén" lett volna, és a történetről még semmi nem derült ki valójában.)


Jddillard
J.D. Dillard


Forrás: StarWarsNewsNet

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

10 Hozzászólás

 • Kempesbaba
  2020 febr 23 : 10:36
  Beküldte: Kempesbaba

  fake news...

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 febr 23 : 10:44
  Beküldte: SonOfMurglak

  hol cáfolták?

  0 0
 • Kempesbaba
  2020 febr 23 : 13:24
  Beküldte: Kempesbaba

  Hol erősítették meg??
  Időről időre bedobnak neveket amit később se erősít meg senki.
  Emlékszik még valaki arra hogy tavaly ilyenkor milyen nevek röpködtek? Kinek osztogatott a jól értesült sajtó kapásból trilógiákat?
  Mivel igazából semmi nem történik a témában,hát gyártanak (ál) híreket,aminek mint az eddig történtek (nem történtek) alapján semmi valóság alapjuk nincs.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 febr 23 : 17:42
  Beküldte: SonOfMurglak

  hát ez pont nem olyan forrásból származó hír (THR, Deadline), amik álhíreket gyártanának.az, hogy valamit nem erősítettek meg (vagyis nem a Lucasfilm hivatalos bejelentése), az nem egyenlő azzal, hogy kamuhír. ennek a hírnek megbízható a forrása, és hivatalosan nem is volt cáfolva. szóval eléggé alaptalan a féknyúzozás.

  0 0
 • Kempesbaba
  2020 febr 23 : 18:55
  Beküldte: Kempesbaba

  Rendben,első bejegyzésem vedd figyelmen kívül. Várom reakciódat a másodikra...

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 febr 23 : 19:54
  Beküldte: SonOfMurglak

  mire ne reagáltam volna?
  annyit írtál, hogy időről-időre bedobnak neveket, amiket senki nem erősít meg, és hogy mivel nincs hír, kitalálnak álhíreket. én meg erre írtam, hogy nem mindegy, hogy ki dobja be azokat a híreket.
  egyébként én konkrétan nem is tudom, kikre gondolsz, egyelőre tudtommal csak Rian Johnson neve merült fel (amit ő is elismert, hogy tárgyal a stúdióval), és Benioffék (ami meg hivatalos bejelentés volt) meg Feige (amit meg megerősítettek). nem hivatalosan az utóbbi időben csak Waititi nevét dobták be, de az is csak annyi hír, hogy megkereste a stúdió (tehát nem írták, hogy már bármi is készülne).

  0 0
 • Kempesbaba
  2020 febr 23 : 20:18
  Beküldte: Kempesbaba

  Látod,ez kapásból negy név.nulla produktum...
  Konkrét an ami meg készül is,az a mandalorian második évada. És ezen kívül SEMMI. (Kenobi sorozat ugye visszadobva ,,újraírásra")
  A fake news-ról meg még csak annyit,hogy azt nem csak az újságírók gyártják,bizony jöhet az hivatalos forrásból is.
  Konklúzió: ha nem is csinálunk semmit,néha azért dobjunk be dolgokat a köztudatba hogy forogjon a brand és rághassanak valami gumicsontot az újságírók no meg a rajongók.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 febr 23 : 21:45
  Beküldte: SonOfMurglak

  nyilván nincs még produktum... de hány ilyen van, hogy akár évekkel azelőtt belebegtetnek egy projektet (hivatalosan vagy nem hivatalosan), hogy elkészülne az adott film. ettől még ez nem féknyúz... a féknyúz az lenne, ha olyan projektről adnának hírt, amit egyáltalán nem terveznek. ha semmi alapja nem lenne ezeknek a híreknek.
  olyat pedig egy stúdió nem csinál, hogy direkt kamuból elhíreszteli, hogy dolgozik egy projekten, csak hogy beszéljenek a franchise-ról. egy ilyen húzással rohadtul lejáratnák magukat, amire meg a Lucasfilmnek pont nincs szüksége, az SW kapcsán akármi történik a kulisszák mögött, megy a rinya.
  (egyébként a Mandalorianen kívül pedig annyira semmi készül, hogy idén forgatják majd a Cassian-sorozatot is.)

  0 0
 • Kempesbaba
  2020 febr 24 : 12:28
  Beküldte: Kempesbaba

  ,,olyat pedig egy stúdió nem csinál, hogy direkt kamuból elhíreszteli, hogy dolgozik egy projekten, csak hogy beszéljenek a franchise-ról" Sajnos el kell hogy keserítselek a csúnya,rossz stúdiók bizony csinálnak ilyesmiket. A Cassian sorozatnál is oda írtad azt az apró ,,majd" szócskát,tehát NEM készül... A jelen helyzetben pont az lenne a lucasfilm-disney érdeke hogy minden konkrét történésről tájékoztassa a közvéleményt. De mivel ilyesmi nem nagyon van,marad a fent említett randomnak tűnő és a jelek szerint minden alapot nélkülöző nevekkel dobálózás.Tehát zárásként fenntartom amit eddig leírtam (mivel semmi meggyőző érv,netán kézzel fogható konkrétum nem hangzott el az ellenkezőjéről)
  .BÉKE

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 febr 24 : 14:06
  Beküldte: SonOfMurglak

  nos, én nem tudok erről, hogy ez olyan bevett gyakorlat lenne, hogy a "csúnya stúdiók" kamu-projekteket jelentenek be direkt. ez így eléggé hitelvesztést eredményez hosszú távon. de esetleg mondhatnál példákat, kíváncsi lennék.
  ami konkrétan a Lucasfilmet illeti, persze hogy az az érdekük, hogy a konkrét történésekről tájékoztassanak (mondjuk ez pont ellent is mond annak a kijelentésednek, hogy a stúdiók szándékosan kamuznak). de valóban be is jelentettek projekteket (Cassian, Kenobi sorozat), amikről aztán beszél a Lucasfilm elnöke, a Disney elnöke, aztán a főszereplők maguk is - szóval szerintem itt azért egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy csak "randomnak tűnő" névdobálás van.
  tervezett, jövőbeli projektekről van szó. nyilván kell idő, hogy ezekből láss valamit. de amikor valaki bejelenti, hogy felvették egyetemre, akkor se azt kérdezi tőle az ember, hogy "na, holnap akkor megkapod a diplomád?". az, hogy a forgatás még nem kezdődött el, nem azt jelenti, hogy az adott projekten nem dolgoznak, mert egy film/sorozat nem csak a forgatásból áll. én egyelőre nem látom konkrétan okát annak, hogy kétségbe vonjuk ezeket a projekteket. de persze lehet szkeptikusan hozzáállni. aztán a következő években úgyis eldől, kinek volt igaza.

  0 0

 • tengerecki

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbent[tovább...]
  Írta: tengerecki 7 órája
 • Goten56

  Star Wars IX. rész

  Hol tudtad megnézni? Már meg is jelent DVD-n? Ha elhúzódik a munkanél[tovább...]
  Írta: Goten56 1 hete
 • Steery

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbentő menny[tovább...]
  Írta: Steery 1 hete
 • Darth Law

  Képregények

  Szerintem nincs. Elég komoly melók vannak vele, és igazából nem nagyo[tovább...]
  Írta: Darth Law 1 hónapja
 • netboyszi

  Képregények

  Valahol vannak a neten star wars képregények rajongói fordításoban? A[tovább...]
  Írta: netboyszi 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 6
 • Tagok: 0
 • Összes tag:493
 • Legújabb:ErdeiGG7
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57