Úgy tűnik, újabb Star Wars animációs sorozat készül

kevin_kiner.jpg

Kevin Kiner zeneszerző már jó ideje dolgozik a Lucasfilmnek neki köszönhetjük az animációs sorozatok többségének, így A klónok háborúja, a Lázadók és a The Bad Batch a muzsikáját. Most éppen az utóbbinak a második évadán dolgozik, de a napokban egy interjúban azt is elhintette, hogy készülőben egy másik animációs széria, amelynek a zenéjét szintén ő szerzi. Ezt az újabb projektet és alkotóit nagyon dicsérte, de nem akart semmit elárulni róla (ami persze nem meglepetés, hiszen egyelőre hivatalosan nem érkezett újabb animált Star Wars-szériától bejelentés).

No de milyen sorozatról lehet szó?

Két dolog is szóba jöhet: az egyik lehetőség, hogy ez a következő animációs sorozat a Tales of the Jedi (Jedi históriák) lesz. Még tavaly szivárgott ki egy kép a Lucasfilm dolgozóinak szánt ajándékról, amelyen a felsorolt új projektek között egy ilyen című is szerepelt. Már akkor spekulálták, hogy animációs sorozatról lehet szó, a cím alapján pedig az tűnik valószínűnek, hogy a múltban játszódik majd, és talán valamilyen módon a Köztársaság Fénykora könyvekhez és képregényekhez, esetleg a The Acolyte című élőszereplős sorozathoz fog kapcsolódni.

Ugyanakkor – mint azt a The Direct írja – korábban már rebesgették, hogy készülőben van egy Maul-animációs sorozat, amely az egykori Sith életének eddig ismeretlen éveit mutatja be, a korábbi pletykák szerint ebben a projektben a Solóból ismert Dryden Vos is szerepet kapna, így a széria segíthetni "kitömni a lyukakat". (Erősíti ezt a gyanút, hogy Maul elég fontos szerepet kapott az idei Star Wars Celebration plakátján.)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo