728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Úgy tűnik, csak jövőre forog a Kenobi-sorozat

obi-wan-kenobi-ewan-mcgregor.jpg

Obi-Wan Kenobi sorozatát eredetileg idén nyáron kezdték volna forgatni, de most úgy néz ki, hogy csak később kezdhetnek hozzá. Több oldal is úgy értesült, hogy leálltak az előmunkálatokkal, hogy átírják a forgatókönyveket. A The Hollywood Reporter forrásai szerint most már 6 helyett csak 4 epizódban gondolkodnak, a sztorit pedig azért akarhatják átdolgozni, hogy ne legyen túlságosan hasonló a The Mandalorianhez [ugyanis az alapfelállás ebben is az, hogy a főhős egy gyermeket védelmez].

Maga a Kenobi szerepében visszatérő Ewan McGregor is megszólalt az ügyben. A színész azt mondta az IGN-nek, hogy csak a forgatás csúszik, a bemutató nem [aminek a tervezett dátumát egyébként még nem közölték]:

"Csak átcsúszott a következő évre, erről van szó. A forgatókönyvek nagyon jók voltak. De azt gondolom, hogy mivel kijött a IX. epizód, most a Lucasfilmnél mindenkinek több ideje van az írásra, és ezt ki akarták használni. Már nyolcvan-kilencven százalékát elolvastam annak, amit eddig írtak, és nagyon-nagyon jó. Ahelyett, hogy augusztusban forgatnánk, csak jövő januárban akarják kezdeni, ennyi. Semmi drámai. Gyakran előfordul a projekteknél, egyszerűen csak át akarták tolni a jövő évre. A premierdátum nem változik, nem hiszem, hogy ez arra kihatna. A cél most is az, hogy akkor jöjjön ki, amikorra eredetileg tervezték."

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

6 Hozzászólás

 • Kempesbaba
  2020 jan 24 : 12:38
  Beküldte: Kempesbaba

  És szépen lassan kialszik a láng mely valaha oly fényesen tündökölt...

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 jan 24 : 14:09
  Beküldte: SonOfMurglak

  ahogy Ewan is mondta, nem kell most túldramatizálni a dolgot.
  inkább dolgozzanak tovább rajta, minthogy összecsapják.

  1 0
 • Kempesbaba
  2020 jan 24 : 14:41
  Beküldte: Kempesbaba

  Kathleen Kennedy pedig a tavalyi disney expo-n azt mondta kész a szkript és nagyon jó.
  Ehhez képest most meg azt kommunikálják hogy az első két epizód forgatókönyvét elolvasva nem volt elégedett. Szélnek is eresztette az írói gárdát és most újakat keresnek.
  Tehát mostanában ebből semmi nem lesz. Ennek fényében Ewan McGregor nyilatkozata nem más mint kincstári optimizmus... Ezek után marad februárra a hajdan elkaszált clone wars maradék 9-10 (?) része,őszre meg a Mandalorian második évada. A többi néma csend...

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 jan 24 : 15:53
  Beküldte: SonOfMurglak

  a Kenobinak még nem volt premierdátuma, így eleve nem volt idénre beígérve, szóval eddig is úgy volt, hogy idén a TCW és a Mando S2 jön, mást nem jelentettek be. és ha azt mondja McGregor, hogy nem csúszik a premier akkor sem, ha januárban kezdik a forgatást, akkor gyanítom eleve nem is idén akarták bemutatni az Obi-Wan-sorozatot. [aztán persze mivel nem volt premier kitűzve, most nyilván mindenki azt hihet ezzel kapcsolatban, amit akar].
  a forgatókönyv kapcsán meg nem tudjuk, mi lehet a háttérben. gondolom változott valami [azt nehezen hiszem, hogy ami addig tetszett, az most hirtelen nem tetszik.] nem lepne meg, ha alapvetően arról lenne szó, hogy a jövőbeli dolgokhoz akarják hozzáfűzni. mert ez a különálló Kenobi-filmhez készült szkript volt eredetileg, kvázi nem kötődött volna semmihez. a jövőben viszont a múltba akarnak visszamenni, szóval logikus lenne, hogy az első prequeles kötődésű sorozatukba már beletegyenek kapcsolódási pontokat. vagy egyszerűen a Mandalorianre érkező reakciókon látták, mi volt népszerű, és mi nem.

  0 0
 • Kempesbaba
  2020 jan 24 : 16:41
  Beküldte: Kempesbaba

  Konkrétan az olvasható,hogy a Kenobi forgatókönyve nagyon hasonlított a Mandalorian sztoriára (mindkettőben a hősnek egy gyereket kell védelmeznie) az meg egyszerűen nem igaz hogy nem volt premier kitűzve a Kenobi sorozatnak,ugyan úgy a disney expo-n mondta Kennedy hogy 2021 második felében akarják bemutatni.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 jan 24 : 17:00
  Beküldte: SonOfMurglak

  igen, ezt mondják a THR forrásai. de ez nem mond ellent annak, amit írtam. a Mandaloriannél azért a gyermek sokszor ellopta a show-t, és azért ezt volt, aki kritizálta. szóval én el tudom képzelni, hogy ilyen kritikák miatt változtatnának a sztorin (ha meg rövidíteni akarnak valóban, akkor tényleg még több ok, hogy ne vegye el más a reflektorfényt Kenobitól). és ez nem is zárja ki azt, hogy mint írtam, más is legyen a háttérben. az pedig lehet, hogy felmerült 2021, de konkrét hónap és nap nem volt kimondva, vagyis nem volt kitűzve premierdátum.

  0 0

 • tengerecki

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbent[tovább...]
  Írta: tengerecki 1 hete
 • Goten56

  Star Wars IX. rész

  Hol tudtad megnézni? Már meg is jelent DVD-n? Ha elhúzódik a munkanél[tovább...]
  Írta: Goten56 2 hete
 • Steery

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbentő menny[tovább...]
  Írta: Steery 2 hete
 • Darth Law

  Képregények

  Szerintem nincs. Elég komoly melók vannak vele, és igazából nem nagyo[tovább...]
  Írta: Darth Law 1 hónapja
 • netboyszi

  Képregények

  Valahol vannak a neten star wars képregények rajongói fordításoban? A[tovább...]
  Írta: netboyszi 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 2
 • Tagok: 0
 • Összes tag:494
 • Legújabb:Yoda
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57