728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Úgy tűnik, Boba Fett is benne lesz a The Mandalorianben

Temuera_Morrison.png

Noha Boba Fett a Star Wars-kánon szerint hivatalosan nem mandalóri, mégis ő ismertette meg velünk az ikonikus páncélt, éppen ezért gondolhatták úgy a Lucasfilmnél, hogy nem lehet kihagyni a The Mandalorianből: a The Hollywood Reporter értesülései szerint a széria második évadában feltűnik majd a fejvadász. Már ennek is biztosan sok rajongó örül, de van egy másik, hasonlóan jó hír is: a karaktert az a Temuera Morrison játssza majd, aki az előzménytrilógiában az "apját", Jango Fettet keltette életre. Egyelőre azt nem tudni, hogy pontosan mi lehet Fett szerepe, de elvileg nem lesz túl nagy. (A sorozat ötödik epizódjának végén megjelenő titokzatos figuráról sokan gondolták, hogy Fett lehet, és remélhetőleg ezt a kérdést is megválaszolják majd a folytatásban.)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

5 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2020 máj 08 : 23:35
  Beküldte: SonOfMurglak

  hm, emlékszem, még anno mielőtt kijött a sorozat, akkor találgattuk páran, hogy valahogy tuti beleírják Boba Fettet a sorozatba, amire valaki mondta, hogy baromság. na, hát csak meglépték a készítők 01 13

  0 0
 • Gyeze
  2020 máj 09 : 08:37
  Beküldte: Gyeze

  Örülnék Bobának. Bár Morrison akár az öreg Rexet is eljátszhatná 01 Vagy akár Wolffe-t. Wolffe története nekem hézagos. Hol volt mikor Plo Koon-t megölték? Mikor vették ki a fejéből a chipet?

  1 0
 • Goten56
  2020 máj 09 : 10:45
  Beküldte: Goten56

  Örülök, hogy mindenki ilyen boldog ettől a hírtől 01 Komolyan. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mi szükség van rá. Az első évad remekül megvolt ismerős karakterek nélkül is. De ha már muszáj visszarángatni Boba Fettet, akkor jó, hogy ő játsza.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 máj 09 : 14:40
  Beküldte: SonOfMurglak

  Pont azért van rá szükség, mert sokan várják 01
  A sorozat elég nagy siker lett, szóval egyértelmű, hogy nem azért hoznak most be ismert karaktert ismert SW színésszel, hogy népszerűsítsék, hanem mert sokan várják a cameókat.
  Remek volt így, hogy az első évadban ilyen ismert figurát nem hoztak be, nem vette el a rivaldafényt senki a Mandótól. most viszont már ő is egy népszerű karakternek számít, ismerik és szeretik az emberek, szóval nem állhat fel az a helyzet, hogy csak Bobával foglalkoznak, ha megjelenik (Rebelsnél ugyanígy volt, Ahsokát és Rexet nem hozták be főszereplőnek a legelejétől, csak az első évad után, mire már az új szereplőgárdát is megismerték a nézők)

  0 0
 • TomeKK
  2020 máj 09 : 18:56
  Beküldte: TomeKK

  Na végre! Így, hogy Morrison játssza majd Bobát, még inkább várom majd, az se baj ha csak egy epizódban cameozik.

  Gyeze: Wolffe sima gyalogsági parancsnok volt. Plo Koon a 66-os parancs idején meg a saját vadász gépével repült. Az se kizárt, hogy ez idő tájt Wolffe teljesen más jedi mellett szolgált. A TCW-t még nem néztem meg, lehet van benne valami utalás is erre.

  1 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 15
 • Tagok: 0
 • Összes tag:497
 • Legújabb:Kabika
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57