Úgy néz ki, két Star Wars-filmtervet jegel a Lucasfilm

rogue_squadron_teaser.jpg

A Lucasfilmnél újragondolták az érkező Star Wars-filmekkel kapcsolatos terveket, és úgy néz ki, hogy egyes projekteket jegelnek: a Variety beszámolója szerint a stúdió levette a napirendről Patty Jenkins író-rendező Rogue Squadron-mozifilmjét és a Marvel-főnök Kevin Feige által fémjelzett filmet is.

Ez azt jelenti, hogy így elvileg három Star Wars-film maradt készülőben:

- Az egyik az Oscar-díjas Taika Waititi által fémjelzett projekt, amellyel kapcsolatban új infó, hogy jó eséllyel az egyik főszerepet is maga Waititi fogja játszani, ahogy tette pl. a Jojo nyuszi című filmje esetében.

- A másik az a film, amelynek forgatókönyvén Damon Lindelof (Lost, Watchmen) és Justin Britt-Gibson (A kór, Képmás) ír, és az Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) rendezi majd. Ennek a filmnek kapcsán felmerült, hogy a folytatástrilógiából ismert karaktereket hozhat vissza. Korábbi hírek szerint tavasszal már el is kezdhetik a forgatását.

- A harmadik film az, amit Shawn Levy (az Éjszaka a múzeumban-filmek, a Vasököl és a Free Guy direktora) tervez. Ő elvileg azután lát majd munkához, hogy legújabb filmjével, a Deadpool 3-mal végzett (amelyet 2024 novemberében akarnak a mozikba küldeni).

Ami a tartalmukat illeti, eddig ezekről a filmekről semmi konkrétum nem derült ki, ugyanakkor Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnökasszonya korábban annyit elmondott, hogy az új filmek a folytatástrilógia érájában játszódnak majd, és a nyilatkozata alapján egészen pontosan a IX. rész után.

Végül, de nem utolsó sorban, az elvileg már készülő vagy előkészületben lévő filmeken kívül ott lesz még Rian Johnson Star Wars-trilógiája is, de arra a filmes elfoglaltsága miatt egyelőre beláthatatlan ideig várni kell.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo