728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Trilógiává bővül Zahn Thrawn-sorozata!

thrawn-cover-reveal-.jpg

A starwars.com-on jelentették be, hogy 2019 nyarán jön Timothy Zahn kánon-sorozatának harmadik kötete, a Thrawn: Treason (azaz "Thrawn: Árulás"). Az újabb részben Thrawnnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie: egyrészt biztosítania kell a pozícióját a Birodalom hierarchián belül, mivel Krennic Halálcsillag-projektje miatt ő mintha kiesne az Uralkodó kegyeiből; másrészt egykori protezsáltja, Eli Vanto visszatér a Chissek bolygójáról, és közelgő veszély hírét hozza. A főadmirális látszólag lehetetlen döntés elé áll, amikor a Császárnak tett esküje és a hazájához való hűsége között kell lavíroznia. A helyes döntés ugyanis lehet, hogy árulásnak minősül.

Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"I’ve heard the speech, sweetheart. ‘A glorious return to the Republic of old.’ To a guy like me, a new boss is still a boss."
A Szerző cikkei

2 Hozzászólás

 • Baronmort
  2018 dec 05 : 23:18
  Beküldte: Baronmort

  Ezt a részt vajon Zahn előre megtervezte, vagy időhúzásként írta meg? Úgy volt ugye ha jól emlékszem, hogy 4 részes sorozat lesz, csak a IX. rész megjelenéséig nem jöhet a következő, mert azok a VI-VII közötti időben játszódtak volna.

  Mondjuk Thrawnból soha nem lehet elég, így ez kellemes meglepetés. 08

  1 0
 • SonOfMurglak
  2018 dec 05 : 23:26
  Beküldte: SonOfMurglak

  Zahn maga azt mondta, hogy Filonira és Abramsra kellett várnia. szóval valószínűleg csak az egyik sztorival kell várnia a IX. részig, a másik (vagyis ez) azon múlott, hogy Filoni mit és mikor akar kezdeni a karakterrel 08

  2 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 66
 • Tagok: 1
 • Összes tag:412
 • Legújabb:Tardi Marcell
 • Legtöbb online:171
  Vendégek: 170 Tagok: 1 ekkor: 2018 június 20 szerda - 21:43:11